Dieta uimitoare a Romaniței Iovan, care o ajută să aibă o siluetă de invidiat

Dieta uimitoare a Romaniței Iovan, care o ajută să aibă o siluetă de invidiat

Dieta perfectă. Cunoscuta creatoare de modă Romanița Iovan a dezvăluit recent secretele care o ajută să se mențină în formă. La vârsta de 60 de ani, creatoarea de modă are o siluetă de invidiat.

Dieta cu salată și brânză de vaci

Romanița Iovan demonstrează că un stil de viață sănătos este cheia pentru gestionarea greutății și pentru menținerea într-o formă de invidiat. Iar în cadrul unui astfel de stil de viață dieta este esențială.

„Eu fac acasă doar salată. Mănânc salată și brânză de vaci. Dacă mănânci multă brânză de vaci te saturi și nu îți mai este foame. Nu pui pe tine nimic. Mănânc bulgărași din aceea de brânză. Mănânc o groază de bulgărași de brânză. Acum țin Postul de Paște și Postul de Crăciun”, a zis Romanița Iovan la podcastul lui Cătălin Măruță.

Salatele sunt o sursă excelentă de vitamine și minerale

O salată proaspătă poate să ofere o gamă largă de nutrienți care contribuie la o dietă sănătoasă și echilibrată. Salatele pot fi o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea generală, cum ar fi vitamina A, vitamina K, acid folic și fier. Conținutul scăzut de calorii și cantitatea mare de fibre ajută la gestionarea greutății și la menținerea sănătății tractului digestiv, prevenind constipația și promovând o digestie sănătoasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Brânza de vaci este potrivită în orice dietă

Brânza de vaci este un tip de brânză proaspătă, nefermentată sau ușor fermentată, obținută din lapte de vacă. Brânza de vaci este o sursă excelentă de proteine, furnizând toți aminoacizii esențiali necesari pentru sănătatea organismului. Este bogată în calciu, mineral esențial pentru sănătatea oaselor și a dinților. Brânza de vaci conține vitamine precum vitamina A, importantă pentru sănătatea vederii, și vitamina D, esențială pentru absorbția calciului și sănătatea oaselor. Pe lângă proteine, calciu și vitamine, brânza de vaci conține și alte substanțe nutritive, cum ar fi fosforul, care este esențial pentru sănătatea oaselor și a dinților. Ea poate fi consumată ca atare, adăugată în salate, folosită în rețete de prăjituri, smoothie-uri sau alte preparate culinare. Este o opțiune sănătoasă și gustată de multe persoane.