Evenimentul Zilei > Social > Dieta lui Dumnezeu! Slăbești 10 kilograme în doar 40 de zile. Este un miracol pentru sănătate
Dieta lui Dumnezeu! Slăbești 10 kilograme în doar 40 de zile. Este un miracol pentru sănătate

Dieta lui Dumnezeu! Slăbești 10 kilograme în doar 40 de zile. Este un miracol pentru sănătate

Multe persoane au apelat la diverse trucuri pentru a avea o siluetă de invidiat, dar fără rezultat. Nutriţionistul Jordan Rubin a descoperit "Dieta lui Dumnezeu". Poți scăpa de kilogramele în plus foarte ușor și nu numai.

Nutriţionistul Jordan Rubin a invetat „Dieta lui Dumnezeu„, regimul alimentar pe care orice femeie trebuie să îl cunoască. Kilogramele în plus sunt o problemă pentru foarte multe persoane. Specialiștii au încercat să găsească cele mai bune metode, dar nu toate au garantat rezultate.

Dieta lui Dumnezeu” a devenit virală în Statele Unite, iar experții au declarat că poți pierde 10 kilograme în doar 40 de zile. Pentru a avea o viață echilibrată, Jordan Rubin a gândit „Dieta lui Dumnezeu” în mai multe etape. Acesta a publicat cartea „The Maker’s Diet” (”Dieta Creatorului”) și explicat regimul alimentar din patru principii de bază:

– sănătatea fizică
– sănătatea mentală
– sănătatea spirituală
– sănătatea emoțională

Jordan Rubin a venit cu această idee după ce a citit Vechiul Testament. Acesta a declarat că este important ca oamenii să își schimbe radical stilul de viață, nu doar dieta. Specialistul a explicat că femeile trebuie să renunțe la exerciţiile de aerobic, la pasta de dinţi cu fluor, la antiperspirante şi chiar la duş! Este indicat să iei o doză zilnică de argilă, fiind un miracol pentru tractul digestiv.

foto: pixabay.com

„Majoritatea oamenilor slăbesc până la 10 kilograme cu ajutorul dietei care durează 40 de zile. Dieta lui Dumnezeu nu este doar o cură de slăbire, ci şi un plan pentru a avea o stare de bine pe parcursul vieții”, spune Jordan Rubin. Nutriționistul a mai declarat că oamenii trebuie să mănânce doar atunci când le este foame, nu când sunt nervoși sau stresați.

Ce alimente ai voie în „Dieta lui Dumnezeu”?

Dieta conține carne roşie, carbohidraţi şi unele grăsimi saturate. Sunt acceptați numai carbohidrații din surse naturale: fructe, miere și lapte. Nutriționistul recomandă alimentele bogate în fibre, precum broccoli, conopidă, fructe de pădure, struguri, seminţe, nuci, anumite cereale sau legume, dar şi grăsimile naturale, inclusiv cele care se găsesc în peşte şi grăsimile saturate din unt, brânzeturi sau lapte.

Este total interzis să consumi alimente care conțin coloranți, zahăr, carne de porc. Nu este indicat să cumperi sucuri sau băuturi din comerț, potrivit makersdiet.com.