„Gral Medical nu are în prezent secţie de ortopedie, dotarea secţiilor existente este orientată către chirurgia oncologică, iar tratamentul este ţintit către adulţi şi nu către copii. Afirmaţiile legate de posibila colaborare au fost asumate în mod solitar de catre baiatul medicului pe pagina proprie dintr-o reţea cunoscută de socializare”, susţine clinica.

Aceştia au mai precizat că „Gral Medical nu a încheiat nicio formă de colaborare cu medicul Burnei Gheorghe şi nu are configurat în softul medical servicii medicale şi orar pentru specialitatea ortopedie”.

În comunicatul transmis de Gral medical se găseşte şi o declaraţie a fondatorului, Robert Şerban care a declarat că în cadrul spitalului nu se oferă intervenţii pe ortopedie nici la copii, dar nici la adulţi.

„Orice colaborare cu orice medic pe această specializare nu se putea pune în practică, mai ales că nu suntem nici autorizaţi să prestăm astfel de servicii în spitalul nostru”, a declarat fondatorul Gral Medical, Robert Şerban.

„Da, avem un acord de principiu. Legat de intervenţiile chiurgicale, aşteptăm o decizie a Direcţiei de Sănătate Publică cu privire la circuite. Dacă cele pe care le avem sunt în regulă sau dacă ar fi nevoie de alte circuite. Astfel ca domnul profesor să poată demara operaţiile", a explicat medicul Robert Şerban, confrom digi24.ro.