Pericolul din apă, sesizat de părinții de pe mal

A doua zi, individul ar fi revenit pe plajă. S-a apropiat de fetița de 7 ani pentru a-i arăta cum se înoată cu fața în sus, el stând în apă, în genunchi. Minorele din apă erau supravegheate de pe plajă, „dar nu ne-am gândit că bărbatul ar avea porniri perverse”. Micuța ar fi încercat să evite atingerile bărbatului și el își cerea mereu scuze. Din relatările martorilor din apă, s-a observat, și apoi și fetița a recunoscut, că o lua de bazin și o trăgea spre el.

Fetițele din apă nu a sesizat pericolul pentru că la vârsta lor nu au cunoștință despre comportamentele cu tentă sexuală. Și-au dat seama, însă, mamele de pe mal, care s-au dus repede în apă și și-au luat fiicele, atrăgându-le atenția să nu mai stea în prezența acelui om. „Da, dar e o persoană drăgălașă pentru că ne-a luat în brațe”, a reacționat fetița de 7 ani. Bărbatul rămas în apă, nu s-a potolit. Și-a îndreptat atenția către alte minore din grup, mai mari, de 16-17 ani, aflate și ele în apă, începând să le atingă sub o formă sau alta.

„Apa era mică, dar el stătea în genunchi. A fost observat de adulți, pentru că ochii lui arătau că el face ceva nepotrivit în apă. Și am fost chemat de urgență să vin să îmi protejez voluntarii. Intre timp cumnatul meu s-a dus și l-a scos din apă și am observat că avea pantalonii dați mai jos decât trebuia. Luat prin surprindere, nu a mai apucat să reacționeze. A fost înconjurat și întrebat de ce a atins minorele. Nu a schițat nici un gest de împotrivire”, a povestit tatăl celor două fetițe.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE