Dezvăluiri din copilăria lui Ștefan Bănică Jr. Ce a spus cântărețul despre tatăl său: „Aia era problema mea”

Dezvăluiri din copilăria lui Ștefan Bănică Jr. Ce a spus cântărețul despre tatăl său: „Aia era problema mea” sursa: arhivă EVZ

Ștefan Bănică Jr. a rememorat, în timpul show-ului de talente pe care îl jurizează, cum a fost prima oară când a urcat pe scenă alături de tatăl său, celebrul actor Ștefan Bănică.

Ştefan Bănică Jr., unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români și-a adus aminte de tatăl său și a povestit despre relația pe care a avut-o cu acesta, într-o emisiune la Antena 1. Îndrăgitul artist a povestit cum a fost prima oară când a urcat pe scenă, alături de tatăl său, marele actor Ștefan Bănică. El a rememorat acele clipe după ce a asistat la reprezentația unui concurent, pe scena emisiunii Next Star, pe care o jurizează.

Ștefan Bănică Jr. a depănat amintiri despre cum a ajuns pe scenă, la Teatrul Bulandra, cu prilejul unei reprezentații a piesei O scrisoare pierdută, de Ion Luca Caragiale. Reprezentația era pusă în scenă de Liviu Ciulei, iar tatăl său, Ștefan Bănică, juca rolul polițistului Ghiță Pristanda.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Era premiera de la Teatrul Bulandra a celebrei piese «O scrisoare pierdută», pusă în scenă de Liviu Ciulei din 1972, iar eu am fost acolo, aveam 5 ani. Habar nu aveam despre ce e vorba, dar eram prezent acolo şi nu înţelegeam de ce tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi nu o scoate din teacă. Aia era problema mea.

La final, stăteam în primul rând şi tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuţia. Nici nu ştiam eu atunci lângă cine stau. Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap”, a povestit Ştefan Bănică, în cadrul emisiunii Next Star.

Despre relația lui Ştefan Bănică Jr. cu fiul său

Ștefan Bănică Jr. este, la rândul său, tatăl unui băiat, Radu, care a vorbit, în urmă cu câtva timp despre relația pe care o are cu părintele său. Tânărul Bănică a arătat că pune preț pe sfaturile pe care le primește, de la părintele său, însă, întotdeauna caută să se pregătească și să se perfecționeze singur.

„Sfaturile tatălui meu sunt întotdeauna binevenite, dar am obiceiul să mă pregătesc și să ma perfecționez singur, înainte să mă consult cu el”, a explicat el.

Ce spune despre cariera artistică

Radu Ștefan Bănică a afirmat că nu se simte deranjat când i se spune că este fiul lui Ștefan Bănică Junior. Dimpotrivă, a relatat, se simte mândru și consideră că are o responsabilitate față de numele pe care îl poartă. Pe de altă parte, tânărul, care este student la actorie, spune că nu se poate considera artist, chiar dacă a participat la mai multe show-uri televizate.

„Nu pot să mă consider un artist deocamdată, dar un lucru ce-mi afectează viața, într-un fel, este lipsa intimității, făcând parte dintr-o familie cunoscută. Nu m-aș obișnui cu lipsa dreptului la viața privată, chiar dacă voi face o profesie care înseamnă expunere și contact cu publicul”, a mai spus fiul cel mare al artistului.