Evenimentul Zilei > Social > DETALII despre jaful de la LOCUINȚA lui Niculae BĂDĂLĂU. Nora liderului PSD explică ce s-a ÎNTÂMPLAT
DETALII despre jaful de la LOCUINȚA lui Niculae BĂDĂLĂU. Nora liderului PSD explică ce s-a ÎNTÂMPLAT

DETALII despre jaful de la LOCUINȚA lui Niculae BĂDĂLĂU. Nora liderului PSD explică ce s-a ÎNTÂMPLAT

Locuința senatorului Niculae Bădălău din comuna Bolintin-Vale, județul Giurgiu, a fost spartă de indivizi mascați, în noaptea de vineri spre sâmbătă (2-3 noiembrie), hoții sustrăgând mai multe bijuterii și un ceas, dar și şi un pistol pe care-l ținea într-un sertar al biroului său de la parterul casei și pentru care avea permis de port-armă.

Niculae Bădălău a fost amendat de polițiși  pentru că arma ar fi trebuit ținută în condiţii de securitate, astfel încât să nu permită accesul la acestea al persoanelor neautorizate.  În acea noapte, în casă se aflau politicianul și soția sa, Rodica Bădălau, împreună cu fiica lor, Sabina, dar dormeau la etaj, iar hoții au acționat la parter.

Din cei trei, nimeni nu a auzit nimic, iar totul a ieșit la iveală abia atunci când soţia parlamentarului a vrut să-şi pună ceasul pe mână și a observat că lipsesc bijuteriile din casă.

Claudia Pătrășcanu, fostă componentă a trupei „Sexxy”, soția lui Gabi Bădălău și nora parlamentarului PSD a oferit câteva detalii despre cele întâmplate weekend-ul trecut.

„Eu nu mă aflam acasă atunci când s-a întâmplat această nenorocire. Eram cu fiii mei la munte. Dimineaţa, pe la 11, în timp ce ne întorceam spre casă, am sunat-o pe soacra mea, însă mi-a răspuns cumnata Sabina. Îi tremura vocea şi nu a vrut să îmi spună ce s-a întâmplat, ca să nu mă panicheze, mai ales că eram la volan cu cei doi copii în maşină. Mi-am dat seama că se întâmplase ceva rău. Soţul meu era plecat în străinătate, dar s-a întors acasă de urgenţă când a auzit ce li s-a întâmplat părinţilor săi. Când am ajuns la Bolintin, socrii mei, cumnata plângeau, erau speriaţi, tremurau toţi. În casă, atunci, erau doar ei trei. Dormeau la etaj, iar hoţii au furat de la parter. Dimineaţa, când s-au trezit, nu au sesizat nicio urmă care să îi ducă cu gândul la jaf, ci doar atunci când soacra mea se pregătea să iasă din casă şi a vrut să îşi pună la mână ceasul pe care îl poartă de obicei. Bineînţeles, nu mai era în casetă, nu a mai găsit nici cruciuliţa din aur a socrului meu, verighetele, câteva accesorii, iar apoi a văzut că din sertar lipsea şi arma. Soacra mea a făcut atac de panică, apoi au sunat la Poliţie. De două zile poliţia este aici, caută peste tot, au venit cu câini. Noi sperăm să găsească hoţii, avem încredere şi aşteptăm să vedem cine a făcut asta', a declarat Claudia, în exclusivitate pentru Click.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: