Evenimentul Zilei > Social > DESCOPERIRE MACABRĂ. Nouă cadavre tranșate descoperite într-un apartament! Poliția este în ALERTĂ!
DESCOPERIRE MACABRĂ. Nouă cadavre tranșate descoperite într-un apartament! Poliția este în ALERTĂ!

DESCOPERIRE MACABRĂ. Nouă cadavre tranșate descoperite într-un apartament! Poliția este în ALERTĂ!

Situație fără precent! Poliția japoneză a descoperit nouă cadavre, dintre care două decapitate, într-un apartament din Zama, localitate din apropiere de Tokyo. Din primele informații, polițiștii au arestat un bărbat în vârstă de 27 de ani care deținea locuința.

Poliția japoneză a descoperit nouă cadavre, dintre care două decapitate, într-un apartament din Zama, localitate din apropiere de Tokyo, și au arestat un bărbat în vârstă de 27 de ani care deținea locuința. 

 

Declaraţiile criminalului despre acest măcel sunt halucinante. "I-am ucis și apoi m-am ocupat puțin de cadavre pentru a ascunde probele'', a declarat bărbatul, identificat ca fiind Takahiro Shiraishi, pe postul de televiziune nipon NHK.

Agenția de presă Jiji a relatat că Shiraishi a tranșat corpurile victimelor — opt femei și un bărbat — în baia apartamentului său. Părți ale corpurilor victimelor au fost descoperite în mai multe frigidere din apartament.

Autoritățile japoneze anchetau dispariția unei femei în vârstă de 23 de ani și au descoperit o legătură între aceasta și tânărul care ocupa apartamentul situat la Zama, în prefectura Kanagawa, la sud-vest de capitala japoneză. Femeia scrisese pe Twitter mesajul 'Caut pe cineva care să moară împreună cu mine', potrivit publicației Sankei Shimbun, citate de Agerpres.

Citeşte şi Femeie ucisă cu sânge rece de soţ. Criminalul şi-a omorât şi prima soţie, cu 22 de ani în urmă

Presa japoneză scrie că cei doi intraseră în contact prin intermediul unui site cu informații despre tendințele sinucigașe.

O cameră de supraveghere video a captat luni imagini cu Takahiro Shiraishi însoțit de tânăra femeie, a indicat postul de televiziune NHK, citând poliția japoneză.

Potrivit Kyodo, fratele femeii a contactat poliția pe 24 octombrie, spunând că sora sa era dispărută din 21 octombrie. Ulterior, el a intrat pe contul de Twitter al acesteia și a descoperit că că ea schimba mesaje cu Shiraishi.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: