Deputat PSD umilit de un poliţist. Vorbele grele ale omului legii sunt virale. Video. Recent, Daniel Ghiţă a luat cuvântul în plenul Camerei Deputaților, dar iniţiativa lui nu a generat efectele scontate. Amintim că fostul luptător de K1 a dorit să-i dea o replică deputatului USR PLUS, Mihai Polițeanu.

Emoţiile l-au copleşit pe Daniel Ghiţă şi în discursul său au apărut numeroase greşeli de exprimare. Internauţii n-au ratat momentul şi l-au taxat pe deputatul PSD prin tot felul de comentarii ironice. La fel a făcut şi Marian Godină, care în prezent lucrează în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS).

Disputa dintre Daniel Ghiță și Mihai Polițeanu a pornit la începutul acestei luni. La acea vreme, deputatul USR Plus l-a acuzat pe fostul kickboxer că a făcut „ca toți dracii” la dezbaterile pe Buget:

„Daniel Ghiță, deputat PSD (da, e deputat), face ca toți dracii prin Parlament; fără mască, cuvinte puține și idei scurte. Și lui și PSD-ului li se potrivesc cuvintele «Pumnii mei minte nu are»”

Deputat PSD umilit de un poliţist

„În colțul alb, desculță, fără mănuși și fără șort, vorbită de vreo 28 de milioane de oameni din întreaga lume, stă, cuminte și pregătită de luptă, limba română. În colțul roșu, Daniel Ghiță, fost luptător, actual parlamentar. Mare și… atât.

Meciul se încinge rapid, cu limba română atacând cu o serie de lovituri năpraznice, direct la ficat. Ghiță face câteva eschive, dar în fața ploii de lovituri rămâne fără prețiosul aer.

Publicul e în extaz și realizează rapid că luptătorul are experiență în a se eschiva în fața limbii române încă din vremurile școlii generale, atunci când evita luptele directe cu materia cea rea prin chiul. Luptător experimentat, Ghiță trage aer în piept și, fără să fie numărat, iese din corzi și reia lupta, trăgând cu nesaț din prețiosul gaz.

Daniel Ghiţă, deputat PSD

Un verb mai pișicher îi aplică un croșeu de dreapta, iar din stânga vine un pervers substantiv comun care i-o dă mișelește la ficat. Ghiță ripostează și lovește cu pumnii haotic, reușind să nimerească, pe alocuri, câteva slove mai cuminți și mai leneșe, reușind să le desprindă din cuvintele în care acestea se odihneau.

Daniel Ghiţă încă nu s-a împrietenit cu limba română

Interjecțiile atacă vertiginos și devin tot mai dese. «Ăăa» îi dă ună după ceafă, iar «îîî» îl lovește și ea la țurloaie.
Un predicat nominal sare de pe foaie și îi aplică o directă-n nas, fără să-i provoace hemoragie. Sângerânde sunt doar timpanele publicului, chinuite de asemenea spectacol.

Dintre subiect și predicat, cu o lovitură puternică de picior, sare un acord care-l lovește direct în tâmplă. Ghiță e numărat și încearcă disperat să se ridice agățându-se de niște biete conjuncții și prepoziții, dar acestea sunt prea slabe pentru a-i suporta greutatea și cedează, căzând cu tot cu el la podea, rupte-n bucăți.

Arbitrul ridică mâna limbii române indicând-o drept câștigătoare. Cu ochii vineți și cu numeroase contuzii și echimoze, limba română câștigă un meci greu, urmând să dăinuie în continuare peste ani.

Îi va fi însă tot mai greu, puțini o antrenează, iar mulți o agresează, dorind să intre cu ea în ring și să-i fure centura câștigată cu greu de atâta amar de veacuri”, a scris Marian Godină pe blog.

sursa foto