Evenimentul Zilei > Actualitate > A făcut-o lată. Un polițist a rămas fără permis după ce a fost surprins mergând pe contrasens. Video
A făcut-o lată. Un polițist a rămas fără permis după ce a fost surprins mergând pe contrasens. Video

A făcut-o lată. Un polițist a rămas fără permis după ce a fost surprins mergând pe contrasens. Video

Un poliţist gălăţean s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 60 de zile, după ce în mediul online au fost postate imagini în care apare o autospecială a poliţiei circulând pe contrasens, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Un polițist gălăţean s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 60 de zile, după ce în mediul online au fost postate imagini în care apare o autospecială a poliţiei circulând pe contrasens, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate, a fost identificat acest polițist care, în data de 6 martie, a condus autospeciala în cauză, pe DN 581, la ieşirea din municipiul Tecuci.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment, fiindu-i, totodată, reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.