Evenimentul Zilei > Actualitate > Marian Godină, derapaj verbal la adresa Dianei Şoşoacă
Marian Godină, derapaj verbal la adresa Dianei Şoşoacă

Marian Godină, derapaj verbal la adresa Dianei Şoşoacă

Polițistul Marian Godină a criticat-o pe senatoarea Diana Șoșoacă, după ce aceasta a fost la Institutul Marius Nasta” din București pentru a-i cere explicaţii ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, prezent acolo după incidentul de la instalaţia de climatizare.

Diana Șoșoacă a intrat în curtea spitalului în timpul declaraţiilor de presă ale ministrului. Senatoarea nu purta mască de protecţie şi în timp ce-i punea întrebări lui Voiculescu, câţiva bodyguarzi i-au blocat accesul.

„Ia mâna de pe mine. Îţi dai seama că ce faci e abuz în serviciu? Dă-te la o parte!”, le-a strigat senatoarea angajatilor firmei de pază, duminică seara. „Domnul ministru cum a putut să treacă? Cum îţi permiţi să stai în faţa mea.

Marian Godină a comparat-o pe Diana Şoşoacă cu un animal celebru

Dă-te la o parte! Îţi dau cuvântul meu de onoare că vei păţi ceea ce trebuie să păţească un om care se opune unui demnitar. Ce aţi ajuns voi, bodyguarzii? Sa omorâţi oameni pe străzi?

Este lipsă de educaţie juridică, lipsă de respect faţă de un demnitar. Este un ordin dat de mai marii României împotriva unui demnitar”, a continuat Şoşoacă.

În cele din urmă, senatoarea a fost calmată de managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, care i-a oferit detaliile despre incident.

Cu privire la acest episod, polițistul brașovean Marian Godină a postat următorul mesaj pe Facebook, în care o compară pe senatoare cu un animal celebru.

Derapaj. Marian Godină e autorul

„La o știre despre o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară și amenință cu plângeri penale pe oricine, cere să i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate și orice alți superiori, căci dumneaei, în calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezită să și-o decline răcnind, nu stă la discuții cu orice muritor de rând, ci doar cu persoane de rang înalt, te aștepți să nu citești comentarii care să-i fie favorabile.

Dar nu e chiar așa, căci cu cât zbiară mai tare, cu atât, în mintea unora, deloc puțini, «are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume», «e singura care luptă», «e o adevărată patrioată» etc. I-aș întreba și eu pe cei care vorbesc cu atât de multă admirație despre această persoană:

E vreunul dintre voi atât de limitat încât nu ar putea să zbiere, să ceară demisii, să amenințe, să facă circ din orice, să se certe cu paznicii etc? Singurul lucru de care ai nevoie să poți face asta nu e curajul, ci lipsa simțului ridicolului. Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc.”

mariangodina.ro godinamarian Diana_Iovanovici senat.ro