Evenimentul Zilei > Politica > Demisie din USR: „Profilul meu moral și educația primită nu sunt compatibile cu direcția greșită pe care o are acest partid”
Demisie din USR: „Profilul meu moral și educația primită nu sunt compatibile cu direcția greșită pe care o are acest partid”

Demisie din USR: „Profilul meu moral și educația primită nu sunt compatibile cu direcția greșită pe care o are acest partid”

Unul dintre deputații USR, din Parlamentul României, a anunțat că demisionează din partid. El este nemulțumit de duplicitatea liderilor USR, care își urmăresc doar propriile interese, în funcție de care și votează.

Ales pe listele USR Dolj, deputatul Daniel Gheba a anunțat în cursul zilei de joi că demisionează din partid.

Nemulțumirea parlamentarului USR se referă la înțelegerile pe care USR Dolj le face, când cu PSD, când cu PNL.

”În 2018, am intrat în USR cu idealismul și speranțele tânărului care numai făcuse politică și care dorea să schimbe ceva în bine pentru județul său, fiind sătul de inacțiunea clasei politice locale vechi. Am fost crunt dezamăgit de realitatea din jurul meu. Eram pregătit și știam că voi lupta cu reprezentanții vechilor partide, dar nu mi-am imaginat niciodată că voi fi sabotat și boicotat tocmai de colegii mei de partid”, a scris deputatul, pe pagina sa de facebook.

În mesajul care este destinat celor care l-au ales, Gheba mai scrie că în toate acțiunile politice pe care le-a întreprins, de când a fost ales deputat, nu a fost ajutat s-au sprijinit de conducerea USR Dolj.

„Ba mai mult am aflat cu stupoare că mi se puneau bețe în roate. Pe lângă aceste lucruri, nu mai menționez reproșurile fără argumente la adresa activității mele”, a adăugat el.

Pactizarea cu PSD și PNL

La Craiova, mai spune Gheba, cei de la USR Dolj fac tot felul de jocuri politice, când cu PSD, când cu PNL, în funcție de interesele avute de către cei care conduc organizația.

„De aceea, dragi amici, vă anunț că demisionez, din USR, profilul meu moral și educația primită nefiind compatibile cu direcția greșită pe care o are acest partid”, și-a încheiat acesta mesajul. Acest lucru nu mă va opri ca pe viitor să continui lupta pentru apărarea drepturilor dumneavoastră”, a mai scris la Gheba.

Oamenii îi cer demisia din Parlament

Unul dintre cei care au citit postarea și care au ales să comenteze, scrie că moral ar fi ca Gheba să demisioneze și din Parlament.

”Normal ar fi să-ți dai demisia și din Parlament, că nu ai ajuns acolo pe persoană fizică, ci ca reprezentant USR. Nu mai vrei sa fii în USR, să fii sănătos, dar e aberant să ai impresia că ți se cuvine să iei acea poziție cu tine acasă, de parca ar fi a ta”, scrie Bogdan Mihăiescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: