Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce au declarat Mayweather și McGregor după LUPTA din Las Vegas
Ce au declarat Mayweather și McGregor după LUPTA din Las Vegas

Ce au declarat Mayweather și McGregor după LUPTA din Las Vegas

Pugilistul american Floyd Mayweather a câștgat, astăzi, mult așteptatul duel cu irlandezul Conor McGregor, prin KO tehnic în runda a 10-a, din 12 posibile.

La finalul întâlnirii din Las Vegas, Mayweather a rămas neînvins în cariera de profesionist şi, cu un record de 50-0, americanul şi-a anunţat definitiv retragerea din lumea boxului.

„E un adversar tare şi le-am oferit fanilor ceea ce aşteptau. Le datoram asta fanilor după meciul cu Manny Pacquiao.

McGregor a fost mult mai bun decât mă aşteptam, un adversar dur, dar am fost mai bun în seara asta. Planul a fost să nu mă grăbesc, să-l las să-şi arunce loviturile grele şi să-l termin la final.

În MMA luptă dur pentru 25 de minute… Le-am garantat tuturor că lupta se va termina înainte de limită. Era în joc reputaţia boxului.

Aceasta a fost ultima luptă din cariera mea, doamnelor şi domnilor. Cu siguranţă! Am ales partenerul de dans potrivit pentru asta! Conor McGregor, eşti un mare campion!”, a declarat Mayweather după meci.

De partea cealaltă, McGregor, campion mondial al Artelor Marțiale Mixte (MMA), a fost de părere că arbitrul de ring ar fi trbuit să-l lase să continue lupta, chiar dacă irlandezul putea fi pus la podea în orice secundă de american.

„Nici nu ştiu dacă sunt mulţumit după acest meci. Mi-ar fi plăcut ca arbitrul să lase lupta să continue. Totul a fost diferit, presupun că finalul era aproape, dar lasă-l pe om să mă doboare, să mă pună jos! Nici nu ştiu ce simt acum! În seara asta, Floyd s-a transformat într-un mexican, a luptat ca un pugilist mexican. Bănuiesc că am câştigat primele reprize… Mayweather nu e atât de rapid, nu e atât de puternic, dar e un boxer complet”, a spus McGregor.