Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliția a declanșat alerta la granița României. Ce s-a descoperit pe sensul de intrare în țară
Poliția a declanșat alerta la granița României. Ce s-a descoperit pe sensul de intrare în țară

Poliția a declanșat alerta la granița României. Ce s-a descoperit pe sensul de intrare în țară

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat mai multe kilograme de amfetamină și 10 grame de cocaină, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism. Ocupanții mașinii au fost reținuți.

Joi, 3 octombrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara și polițiștii Serviciului  de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, s-au deplasat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în vederea efectuării unui control.

În jurul orei 18.00, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un autoturism, condus de un bărbat, de 27 de ani, însoțit de un bărbat, de 23 de ani și de o tânără, de 19 ani. Cei trei transportau droguri de mare risc.

”În urma controlului autoturismului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 3 kg. de amfetamină, 10 g. de cocaină, un cântar de precizie, 4 telefoane, precum și 710 euro. Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri”, infomrează polițiștii timișoreni.

Pe numele celor doi bărbați au fost emise ordonanţe de reţinere pentru  24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Activitățile de documentare și de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.