De ce a eliminat-o Andra pe o concurentă de la Românii au talent. Tânăra a povestit tot

De ce a eliminat-o Andra pe o concurentă de la Românii au talent. Tânăra a povestit tot Sursa foto: Arhiva EVZ

O concurentă de doar 19 ani a fost eliminată din cadrul show-ului Românii au Talent, chiar dacă a cântat bine. Jurata care nu și-a dorit-o în emisiunea de la PRO TV a fost Andra.

Concurenta Andreea Eliza Irimia, în vârstă de 19 ani, a fost eliminată din cadrul show-ului Românii au Talent. Chiar dacă tânăra a cântat foarte bine, Andra a considerat că a exagerat pentru a impresiona. Nici ceilalți jurați nu i-au apreciat momentul.

Andreea Eliza Irimia este elevă în clasa a XII-a la un liceu din Galați și a cântat încă de la vârsta de 11 ani. După ce a văzut că este apreciată de mulți utilizatori de pe Tik Tok, tânăra a hotărât să participe la emisiunea de pe PRO TV.

Andreea a interpretat piesa „I Put A Spell On You”, dar nu a fost apreciată de Andra și Mihai Bobonete. Cei doi jurați au considerat că tânăra a stricat momentul pentru că s-a străduit prea mult.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Andreea, ai o voce foarte frumoasă. Dar trebuie să înveți să oferi cât trebuie, nu să dai totul dintr-o dată. Pentru mine a fost prea mult. Îmi pare rău, pentru că, la ce aptitudini ai, chiar nu a fost o prestație așa cum trebuia. E nedrept ce se întâmplă acum. Practic, tu cânți foarte bine, dar dând prea mult nu a fost ce trebuie”, a spus Andra.

„Câteodată, aptitudinile și talentul nu sunt de ajuns pentru un astfel de show, trebuie ca momentul să-ți iasă bine. Noi vedem că ai voce, ai forță, ai tot ce-ți trebuie, dar dacă momentul nu ți-a ieșit bine, noi trebuie să judecăm asta“, a spus Bobonete.

Concurenta nu și-a pierdut speranța

Dragoș Bucur și Andi Moisescu au considerat că tânăra trebuie să rămână la Românii au talent, dar nu a fost suficient. „Vocea e impecabilă, talentul tău este indiscutabil. Bucură-ne exact așa cum te bucuri tu când cânți. De la mine ai un «Da»“, i-a spus Andi.

După ce a fost eliminată, concurenta a declarat că nu și-a pierdut speranța și că are încredere în talentul său. Ea a mai spus că a învățat o lecție în emisiunea de la PRO TV.

„Pe viitor, voi munci mult să le arăt exact cum și ce fel pot să abordez genuri diferite. Probabil, genul ăsta de muzică nu le-a plăcut. Cu toate că, dacă eram în alte țări ale lumii, eram super apreciată. Data viitoare, știu exact ceea ce le place lor și gusturile lor. Simt și cred în talentul meu și sper ca și celorlalți să le placă. Publicul a contat mult pentru mine și mi-a ridicat moralul. Sper să ne vedem ediția următoare cu forțe proaspete!”, a spus Andreea, pentru Adevărul.