Evenimentul ZileiActualitateDANI MOCANU, implicat într-un nou SCANDAL INTERLOP INTERNAȚIONAL. Vestea a ajuns rapid în țară

DANI MOCANU, implicat într-un nou SCANDAL INTERLOP INTERNAȚIONAL. Vestea a ajuns rapid în țară

DANI MOCANU, implicat într-un nou SCANDAL INTERLOP INTERNAȚIONAL. Vestea a ajuns rapid în țară
Celebrul manelist Dani Mocanu a fost implicat într-un nou scandal interlop, de data aceasta, peste hotare. Cum veștile circulă foarte repede, informațiile au ajuns și în presa din România la scurt timp după incident.

Celebrul cântăreț Dani Mocanu fusese invitat într-un club românesc din Marea Britanie pentru a face spectacol, dar situația a degenerat, în urma unui conflict cu un interlop la fel de celebru.

Dani Mocanu a plecat, de Crăciun, alături de formația sa în Marea Britanie, pentru a susține un concert, într-un club românesc. În același timp, managerul localului îl angajase să cânte și pe Miraj, văr al fostului lider interlop Cristofor Duduianu, decedat cu puțin înainte de Sărbători.

„Miraj i-ar fi înjurat pe instrumentiștii lui Dani Mocanu, în timpul spectacolului oferit de aceștia, moment în care între doi interpreți de manele a avut loc un conflict verbal. Discuția a degenerat repede, iar în sprijinul lui Miraj au sărit mai mulți clienți, membri și apropiați ai clanului Duduienilor, care l-ar fi bruscat pe Mocanu.

Potrivit unor martori, Dani ar fi luat un cuțit de la unul dintre bodyguarzi şi s-ar fi dus peste Duduieni, ca să „discute”. Scandalul, care putea avea urmări extrem de grave, a fost aplanat, în cele din urmă, după ce Dani Mocanu a sunat un lider interlop din Capitală, care a intervenit printr-un mesaj video”, scrie Cancan.


Accesează: