Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă, batjocorită de „colegii” săi. A plâns. Ce s-a întâmplat înainte de alegeri?
Dăncilă, batjocorită de „colegii” săi. A plâns. Ce s-a întâmplat înainte de alegeri?

Dăncilă, batjocorită de „colegii” săi. A plâns. Ce s-a întâmplat înainte de alegeri?

Scandalul uriaș din PSD a pornit de la o casetă audio pe care șefa partidului a primit-o după primul tur al alegerilor prezidențiale.

Se pare că Dăncilă a intrat în posesia casetei luni seară. Astăzi, ea a răbufnit la ședința CEX al PSD, scrie Ziristii.

Comitetul Executiv al PSD (vestitul CEx) a fost zguduit de informația că mai mulți lideri influenți ai PSD au vorbit în termeni total depreciativi la adresa șefei partidului. Cei vizați au încercat să nege la început, dar au fost nevoiți să recunoască atunci când Dăncilă a scos proba implacabilă: caseta!

Este vorba despre o casetă audio înregistrată la o vilă de protocol din Târgu-Jiu, renumita Casă Danielescu. Acolo au fost cazați liderii PSD aflați în campanie electorală în Oltenia, vinerea trecută (8 noiembrie), cu două zile înainte de turul 1 al alegerilor prezidențiale.

Discuțiile din înregistrare sunt devastatoare, iar țina ironiilor celor prezenți este Dăncilă. Cel mai tare o bârfesc Manda și Olguța, iar Zetea și Orlando se amuză copios și o vorbesc de rău. Toată lumea e de acord cp Dăncilă e o candidată proastă, că e proastă în general și că trage partidul în jos.

„Să spuneți că pierdeți alegerile că mergeți cu o proastă, nu vă face cinste!”, i-a reproșat Dăncilă lui Manda, astăzi, la CEx.

După o pauză tensionată, generată de suspendarea ședinței, Manda i-a cerut scuze Vioricăi Dancilă