Evenimentul Zilei > Politica > Lovitură dură pentru Iohannis! Dan Nica: „Mi-e rușine cu un președinte precum Klaus Iohannis”
Lovitură dură pentru Iohannis! Dan Nica: „Mi-e rușine cu un președinte precum Klaus Iohannis”

Lovitură dură pentru Iohannis! Dan Nica: „Mi-e rușine cu un președinte precum Klaus Iohannis”

Dan Nica a afirmat, sâmbătă, la Galați, că îi este rușine cu un președinte precum Klaus Iohannis. Motivul pentru care eurodeputatul a făcut aceste declarații este faptul că președintele României nu a ridicat problema Spațiului Schengen la Summitul din Sibiu.

„De prea multe ori în PE am fost trist, m-am simțit umilit, așa cum v-ați simțit și voi, când Cristian Preda și Monica Macovei vorbeau rău de România. Spuneau numai minciuni. Ei au fost cei care s-au opus când era vorba de dublul standard. Ei nu s-au opus să luați produse alimentare, farmaceutice de proastă calitate și mai ales au vrut să fie dublu standard în justiție. Am fost trist când am văzut Summitul de la Sibiu și am văzut lipsa de respect față de o problemă cu care se confruntă 5 milioane de români zilnic. Spațiul Schengen. Nu e normal ca toți cetățenii să poată circula liberi, fără control la frontieră, iar românii să fie pe partea cealaltă. Mi-e rușine cu un președinte precum Klaus Iohannis care nu a atras atenția asupra problemei”, au fost declarațiile lui Dan Nica la mitingul PSD ce a avut loc sâmbătă în Galați.

După care a continuat cu: „Mesajul nostru pentru voi este că putem avea o viață mai bună cu PSD. 30.000 de gălățeni au venit să spună – România are dreptul să aibă un viitor, să fie o țară respectată, o țară admirată așa cum merită ea, pentru că dvs, românii, sunteți cei care meritați respectul tuturor europenilor”