Ceea ce, doar în baza unui contract de donație, milionarul a și făcut.

Cea de-a doua în are protagonist pe domnul Ioan Donca, diplomat de cariera, fost ambasador al României în Ungaria, China și Rusia:

„Domnule Dan, am părăsit Spitalul Floreasca acum trei zile, după o internare de o săptămână pentru o anemie gravă. Mi-a administrat un tratament care a inclus în final transfuzia de sânge proaspăt. În cunosc de 15-16-17 ani. Să îl văd pe unul dintre cei mai mari medici români în cătușe mi se pare că deja țara mea este în disoluție. Profesorul Beuran nu se coboară la „atenții”. Am încercat o dată (sunt un pensionar cu bani). S-a uitat în ochii mei și mi-a spus: dar prietenia ce este (încercasem să motivez oferta mea prin sintagma recunoștință)”, a fost mesajul lui Ioan Donca.


Teorie explozivă. Perchezițiile DNA, o metodă de a-l reduce la tăcere pe medicul Beuran?


Medicul Mircea Beuran a fost plasat, vineri, în arest la domiciliu, în dosarul în care procurorii DNA îl acuză de luare de mită.

Potrivit DNA, Mircea Beuran îndeplinea la data faptei funcţiile de preşedinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie, şef al Disciplinei Chirurgie Generală, conducător de doctorat şi profesor universitar chirurgie generală în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.


Cine l-a denunțat pe chirurgul Mircea Beuran. Dezvăluiri în premieră


În ordonanţa procurorilor se arată că, la data de 18 decembrie 2018, Mircea Beuran a acceptat şi primit de la o persoană, medic într-o unitate spitalicească din Bucureşti (martor în cauză), suma de 10.000 euro, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu.

PAGINA ANTERIOARA

Te-ar putea interesa și: