Evenimentul Zilei > Justitie > Cine l-a denunțat pe chirurgul Mircea Beuran. Dezvăluiri în premieră
Cine l-a denunțat pe chirurgul Mircea Beuran. Dezvăluiri în premieră

Cine l-a denunțat pe chirurgul Mircea Beuran. Dezvăluiri în premieră

Profesorul Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu, într-un dosar în care este acuzat de DNA că ar fi primit o mită de 10.000 de euro pentru a-i aranja unui alt medic ocuparea unui post de asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti.

Jurnaliștii de la Capital au aflat că denunțătoarea este o subalternă a acestuia, angajată ca medic la secţia de chirurgie a Spitalului Floreasca din Bucureşti.

Conform unor surse, este vorba de medicul chirurg Carmen Haiducu, născută pe 13 ianuarie 1987. Ea şi-a făcut rezidenţiatul la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi a lucrat în echipa profesorului Mircea Beuran, la secţia de chirurgie a unităţii sanitare din Bucureşti.

După ce a susținut și promovat examenul de medic specialist, dr. Carmen Haiducu i-a cerut sprijinul medicului său supervizor, prof Beuran, pentru a fi susținută în ocuparea unui post în secția de chirurgie a acestuia.

Denunţătoarea susţine că a predat procurorilor înregistrări care ar proba luarea de mită pentru obţinerea unui post de asistent universitar la Facultatea de Medicină a Universităţii Carol Davila din Capitală, scriu jurnaliștii de la Capital.

”Este o anchetă în curs și procurorii DNA au toate informațiile necesare”, a spus Carmen Haiducu.

Jurnalistul Mirel Curea, prim-redactor șef adj. al EvZ, are informații de la o sursă credibilă care susține că ”doctorița pretinde că a oferit bani unui intermediar, unei terțe persoane. Era foarte supărată pentru că nimeni nu voia să-i scoată un post”.

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: