Evenimentul Zilei > Social > Imagini desprinse din filmele de groază. Drumul către moarte a fost surprins pe camerele de supraveghere
Imagini desprinse din filmele de groază. Drumul către moarte a fost surprins pe camerele de supraveghere

Imagini desprinse din filmele de groază. Drumul către moarte a fost surprins pe camerele de supraveghere

Imagini desprinse din filmele de groază. În județul Dâmbovița, camerele de supraveghere au surprins un impact violent pe calea ferată, după ce o șoferiță începătoare nu a oprit mașina, deși se apropia o locomotivă.

Mecanicul susține că a încercat să evite imapactul, dar nu a reușit. Autoturismul a fost izbit în plin.

Pasagerul aflat în dreapta femeii a fost rănit și transportat la spital. Scena fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unei firme aflate în vecinătatea locului unde s-a prouds incidentul, scrie știrileprotv.

Accidentul a avut loc la ieşire din oraşul Pucioasa către Drumul Naţional 71, care leagă Târgovişte de Sinaia. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum maşina de teren se apropie de calea ferată, iar şoferiţa nu opreşte la timp şi iese în calea locomotivei.

Mecanicul de pe locomotivă povesteşte că a claxonat încontinuu, însă şoferiţa începătoare a crezut că va avea timp şi a încercat să traverseze calea ferată. În acel moment a avut loc impactul violent.

În urma impactului violent, ca printr-o minune, cele două persoane din autoturism au scăpat cu viaţa. Martorii, speriaţi, au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutor. Tânără aflată la volan, în vârstă de 24 de ani, a coborât singura din maşină şi s-a ales doar cu câteva zgârieturi. Pasagerul din dreapta însă, de 31 de ani, a fost rănit şi transportat cu ambulanţa la spital. Medicii spun că este în afara oricărui pericol.

În urma accidentului, soferita s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.