Într-un interviu acordat vineri la Fox, avocatul Rudy Giuliani – care a primit e-mailurile lui Biden după ce proprietarul unui magazin de calculatoare din Delaware a spus un bărbat despre care crede că este Hunter Biden a renunțat la laptop care-l adusese la reparat în aprilie 2019, dar nu l-a ridicat niciodată – a spus că vor veni lucruri incredibile.

Pe lângă e-mailurile devastatoare care dezvăluie că Hunter a cerut tatălui său să-l prezinte unui consilier de la compania Burisma și că a câștigat milioane de dolari pentru a face „prezentări” în China, laptopul conține mai multe fotografii cu Biden când se droga, precum și despre o presupusă casetă sexuală. Potrivit Chanel Rion de la OANN, avea „obsesii cu minorii”.

Dacă doar un sfert din ceea ce susține Rudy Giuliani este adevărat – dovezile din laptop sunt, în cele din ură reale, irefutabile – atunci situaţia din familia Biden este foarte gravă. Acestea nu sunt acuzații  făcute de un spion angajat care se bazează pe dezinformare și bârfe rusești. Acesta este propriul laptop al lui Hunter. 

Dovezile din laptop ar putea da o lovitură uriașă campaniei lui Biden

Giuliani a postat dezvăluiri explozive într-un videoclip lansat miercuri seară după ce mass-media a făcut tot posibilul pentru a cenzura articolul de pe NY Post – încercând cenzura rețelelor sociale.

De la primirea copiei de pe hard disk, Giuliani a trecut prin ea, documentându-se cu atenție și pregătindu-se pentru procesul său. Ceea ce spune el că a găsit este dovada efectivă a plăților, sistemul de spălare a banilor, „bani ilegali pentru mită” și modul în care „o parte din acei bani din Ucraina … au fost pentru Joe Biden ”.

Giuliani începe videoclipul cu următorul text: „În zilele viitoare veți vedea texte, e-mailuri și fotografii care arată crimele comise de familia criminală Biden – în China, în Rusia și în alte câteva țări ”.

Utilizarea  „familiei criminale Biden” nu este doar hiperbolă. Înainte ca Rudy Giuliani să devină „primarul Americii”, el a fost unul dintre procurorii de top din Statele Unite, care s-a implicat în doborârea familiilor criminale ale mafiei. Și are dovezi – de la Hunter – care implică nu numai pe Hunter și Joe Biden, ci și pe James (fratele lui Joe) și Sara (soția lui James).

O serie de plăți din China s-au îndreptat către triada Biden: James, Hunter și Sara. Nu vă faceți griji, spune Giuliani – o veți vedea în texte, nu inventez nimic,a spus Giuliani

Avocatul face ca sfârșitul videoclipului să fie și mai înfricoșător: „Sunt în această afacere de mult timp. Este cea mai mare afacere pe care am văzut-o vreodată. Și este cel mai mare scandal guvernamental de care am auzit vreodată”.

Revenind la început, Giuliani și-a continuat introducerea spunând: „China are toate fotografiile pe care le avem şi noi- ceea ce înseamnă că Hunter este, în realitate, o amenințare masivă pentru securitatea națională a SUA. Iar tatăl său minte  despre toate acestea”.

Situația lui Joe Biden se va înrăutăți?

Prezentând cazul mai detaliat, Giuliani arată cu degetul către unul din fraţii Biden, acuzându-l pe Joe că „cu siguranță a comis o ilegalitate. Pentru că o parte din acei bani din Ucraina, bani ilegali pentru mită, s-au dus la Joe Biden”.

Nu uitați! Toate acestea sunt acuzații după ce Giuliani a citit e-mailurile, textele și conținutul hard diskului. Spre deosebire de subalternii Facebook / Twitter, Giuliani a văzut dovezile.

Într-una dintre cele mai înfricoșătoare declarații, el a spus: „China are atât de multe tranzacții diferite, ne va lua câteva zile, dacă nu chiar o săptămână, pentru a le analiza pe toate. Dar le avem. … Și, practic, sunt bani care îi revin lui Hunter Biden, James Biden, Sara Biden… și familiei Biden”, a concluzionat Giuliani.

Mai mult,  are dovezi despre modul în care au fost plătiți banii – datorită unui text de la Hunter Biden către fiica sa, Naomi, care a fost găsit pe hard disk.

Giuliani a spus că textul era despre bani, „dar în acest text Hunter a făcut o greșeală foarte mare. El explică sistemul de distribuție pe care „familia criminalilor Biden îl folosește de ani de zile”.

Textul din e-mail spune: „Vă iubesc pe toți, dar nu primesc respect (…). Sper să puteți face cu toții, după ceea ce am făcut pentru voi,  și să plătiți totul pentru toată această familie să nu mai aibă griji  timp de 30 de ani”, mai spune Giuliai în dezvăluirile sale.