Surpriză uriașă în Cupa Germaniei la fotbal. O echipă din liga a treia se califică în sferturi

Surpriză uriașă în Cupa Germaniei la fotbal. O echipă din liga a treia se califică în sferturi Sursă foto: Arhiva EvZ

Echipa de liga a treia Saarbrucken este marea surpriză din Cupa Germaniei. După ce etapa trecută a eliminat-o pe Bayern Munchser, Saarbrucken a reușit să treacă și de Eintracht Frankfurt după ce s-a impus cu 2-0. Lista favoritelor care părăsesc competiția este completată de Borussia Dortmund, învină de Stuttgart cu 2-0.

Rând pe rând marile echipe din Germania sunt eliminate din Cupa Germaniei la fotbal. După Bayern Munchen, eliminată în faza trecută a competiției a venit rândul celor de la Borussia Dortmund să părăsească competiția. Dar surpriza vine de la echipa de liga a treia, Saarbrucken mai face o victimă în drumul spre finala Cupei, Eintracht Frankfurt.

Borrusia Dormund, a doua mare echipă eliminată din Cupa Germaniei

Borussia Dortmund a câștgat de cinci ori Cupa Germaniei la fotbal, însă a fost învinsă în optimi prin reușitele atacanților de la Stuttgart, Guirassy și Silas. Primul gol al partidei a venit în minutul 55 prin golul lui Guirassy. Cinci minute mai târziu, golul Borrusiei i-a fost egalată egalarea după ce golul lui Bynoe-Gittens a fost anulat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Stuttgart punctează din nou în minutul 78 prin reușita lui Silas din minutul 78. Borussia Dortmund părăsește competiția, iar Stuttgart merge mai departe în sferturi.

Saarbrucken, marea surpriză a competiției

Echipa de liga a treia Saarbrucken este marea surpriză din Cupa Germaniei. După ce etapa trecută a eliminat-o pe Bayern Munchser, Saarbrucken a reușit să treacă și de Eintracht Frankfurt după ce s-a impus cu 2-0.

Formația din liga a treia a deschis scorul în minultul 64 prin Brunker. Saarbrucken și-a dublat avantajul 14 minute mai târziu pri reușita lui Kreber. Din minutul 83, Eintracht Frankfurt a evoluat în inferioritate numeric, după ce Futkeu a primit direct roși la doar șase minute de la intrarea pe teren.

Surprize în Cupa Germaniei la fotbal

Sursa foto: fcbayern.com

Alte rezultate din Cupa Germaniei

În cealaltă partidă din Cupa Germaniei, Hertha și Hmaburger SV au terminat la egalitate 2-2. Oaspeții au trecut în avantaj minutul 102 prin golul lui Konigsdorffer. Gazdele au reușit egalarea în ultimul minut al reprizelor suplimentare și au trimis meciul la loviturile de departajare. Konigsdorffer nu a mai reușit să înscrie și la loviturile  de departajare, astfel Hertha merge mai departe în Cupa Germaniei, notează Europsort.