Istvan Kovacs, două penalty-uri în mai puțin de zece minute la meciul AC Milan-Borussia Dortmund

Istvan Kovacs, două penalty-uri în mai puțin de zece minute la meciul AC Milan-Borussia Dortmund Istvan Kovacs. Sursa foto: digisport

Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri în mai puțin de zece minute la meciul AC Milan - Borussia Dortmund. Se poate sune că prima repriză a fost dificilă „centralul” român în prima repriză.

Istvan Kovacs a arbitrat AC Milan - Borussia Dortmund, în etapa 5 din grupele Champions League. Arbitrul român a avut un start greu de meci. Partida AC Milan – Borussia Dortmund din grupele Champions League a avut un început spectaculos.

Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri în mai puțin de zece minute

Mai întâi, centralul român a văzut un henț comis de Schlotterbeck în minutul 5 și a arătat spre locul marcat fără să stea pe gânduri, chiar dacă jucătorii germani au protestat în fața sa.

Olivier Giroud nu a știut cum să profite de cadoul primit din partea arbitrului român, iar Kobel a intervenit salvator la șutul atacantului francez. Aşadar, Istvan Kovacs a acordat două penalty-uri până în minutul 10, câte unul pentru fiecare echipă.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timp ce Giroud a ratat pentru Milan, Reusveteranul Borussiei, a marcat fără probleme. Mai exact, după doar câteva minute, Istvan Kovacs a dictat din nou penalty, de această dată pentru Borussia Dortmnd. Centralul a sancționat un fault comis de Calabria asupra lui Bynoe Gittens.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Istvan Kovacs. AC Milan - Borussia Dortmund.

Cum s-a desfășurat prima repriză dintre AC Milan - Borussia Dortmund

Mai exact, Marco Reus a fost inspirat și l-a învins pe Maignan de la 11 metri. Totuși, la pauză, tabela de scor arăta 1-1, după reușita lui Chukwueze. Istvan Kovacs a acordat primul penalty în minutul 5, pentru AC Milan. Chukwueze a tras din afara careului, iar Schlotterbech a blocat balonul cu mâna.

Fundașul neamț a încercat să blocheze șutul, a sărit cu piciorul înainte, dar a fost surprins de execuție și a fost lovit în braț. Istvan  Kovacs a dat penalty fără să stea pe gânduri, iar VAR a validat rapid decizia. Giroud a tras prost, însă și Kobel a apărat.

La doar 5 minute mai târziu, Istvan a dat penalty și pentru Dortmund. Calabria a avut o intervenție imprudentă, i-a dat peste picior cu Bynoe-Gittens, iar Kovacs a luat din nou decizia fără să clipească. Marco Reus, veteranul celeilalte echipe, a transformat lovitura de la 11 metri.