Expertul criminolog Dan Antonescu a identificat o posibilă dovadă a faptului că Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe Alexandra ci, de fapt, aceasta a fost ‘livrată’ de individ unei rețele de traficanți de carne vie.

„Îl suspicionez ca fiind unealta unor oameni care se ocupă cu traficul de persoane. De ce spun asta: el îndeplinește niște condiții foarte greu de găsit la alte persoane. Omul acesta are probleme psihice – are 8 sau 10 internări, e adevărat nu peste niște afecțiuni extraordinar de grave.

Mă întreb eu medicul care l-a internat și l-a tratat a anunțat cumva Poliția că are sun tratament un bolnav un cu probleme psihice și că acel bolnav are permis de conducere? Nu! Era absolut obligat să o facă.

Cine are la îndemână un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat, cu niște fixații de ordin psihiatric, care posedă permis de conducere. Atunci când faci taximetrie într-o zonă ca asta foarte mică nu se poate să nu ai sprijinul cumva, umbrela cuiva ținută deasupra. Cineva l-a acoperit”, a spus Dan Antonescu.

Potrivit specialistului, o altă dovadă că bărbatul ar putea fi o unealtă a traficanților e faptul că a mers la farmacie ca să cumpere cremă pentru a-i trata rănile.

„De ce te preocupi de așa ceva dacă ai de gând să o omori? E clar că nu acesta era scopul. Ea trebuia livrată la parametrii corespunzători”, a adăugat Dan Antonescu, în interviul acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea.

Te-ar putea interesa și: