Cum poți cumpăra propriul tău câine robot aruncător de flăcări

Cum poți cumpăra propriul tău câine robot aruncător de flăcări

Thermonator, un câine robotizat controlat de la distanță cu un aruncător de flăcări funcțional montat pe spate, a fost prezentat recent de Throwflame, un producător de aruncătoare de flăcări cu sediul în Ohio.

În ultimii ani, câinii roboți au devenit din ce în ce mai populari; rapoartele de presă chinezești au sugerat că acest lucru se datorează faptului că aceștia necesită mai puțină întreținere și atenție decât câinii adevărați. Cu toate acestea, robotul este folosit de o companie americană ca platformă pentru aruncătoarele lor de flăcări. Cu o rază de tragere de 30 de metri și capacitatea de a se ocupa de incendii de vegetație, incendii agricole, îndepărtarea zăpezii și a gheții și efecte speciale, aruncătorul de flăcări ARC de la Throwflame este montat în Thermonator, un câine aruncător de flăcări avansat. În plus, costă doar 9.420 de dolari pentru a fi achiziționat de dumneavoastră.

Un câine robotizat, extrem de util

Thermonator, care și-a făcut debutul într-un videoclip YouTube foarte vizionat în urmă cu un an, este în prezent disponibil pentru precomandă pe site-ul oficial al Throwflame. Acest controversat câine-robot, prezentat ca fiind „tovarășul tău de foc de ultimă generație”, are o cameră de bord pentru navigare cu vedere la prima persoană, un senzor Lidar pentru cartografierea mediului și evitarea obstacolelor, precum și conectivitate Bluetooth și Wi-Fi pentru control de la distanță prin intermediul unui smartphone.

Celebrele cuvinte ale fizicianului nuclear J. Robert Oppenheimer, „Am devenit moartea, distrugătorul de lumi”, sunt rostite deasupra Thermonator în timp ce acesta navighează prin peisaje acoperite de zăpadă și frunze și dezlănțuie un arc de flăcări într-un videoclip de marketing recent al companiei Throwflame.

Ne puteți urmări și pe Google News

A stârnit controverse mari

Nu sunteți singuri dacă sunteți îngrijorați de riscurile pe care le implică oferirea unui patruped robot cu aruncător de flăcări aproape oricui își permite unul, dar adevărul este că aruncătoarele de flăcări nu sunt interzise în mod expres în 48 de state americane. Deși răspunderea pentru produse și legile penale se pot aplica în continuare utilizării lor, acestea nu sunt considerate arme de foc. Deținerea și utilizarea aruncătoarelor de flăcări este supusă unor cerințe de licență în Maryland și California, unde raza maximă permisă este de trei metri. În conformitate cu reglementările din California, Throwflame a declarat deja că va livra aruncătoare de flăcări cu duze mai mici.

„Thermonator are, fără îndoială, un factor WOW, dar este cu adevărat ceva ce doriți să puneți în mâinile oamenilor?” Există opinii diferite, pe baza comentariilor lăsate pe conturile de socializare ale Throwflame și pe canalul lor de YouTube. În timp ce unii consideră că este o jucărie de vis, alții cred că este un accident care urmează să se întâmple.

You Can Now Buy Your Very Own Flamethrowing Robot Dog

/* */