În timp ce Daniela Crudu neagă cu tărie amestecul să în dosarul de prostituţie al Andreei Marta, colegii şi foştii amici sunt rezervaţi. Despre colega sa, Mircea Stoian spune că "era foarte discretă cu viaţa ei particulară şi discuta doar despre relaţiile oficiale".
În ceea ce priveşte implicarea în dosarul prostituatelor de lux, Stoian punctează că "nu iese fum fără foc", dar şi că "Daniela e o fată isteaţă care ştie să-şi folosească imaginea".
Ajutorul lui Capatos mai spune că până acum a tot susţinut-o dar, dacă este implicată într-un scandal atât de grav, ei n-o mai protejează.
"De când a venit aici a fost ocrotită şi apărată. Când a ars-o prietenul ei cu ţigara pe faţă, pe noi ne-a sunat. Acum, dacă este adevărat, este prea de tot", a spus Stoian.

Relaţia cu Mihai Costea s-a terminat cu scandal
Daniela Crudu traversează un nou scandal cu tentă sexuală, iar numele ei apare în dosarul de prostituţie al Andreei Marta. Tânăra, ce tocmai se pregăteşte de-o schimbare în carieră, debutează de luni în emisiunea "Comedia la români", jură că nu este adevărat.
"Niciodată nu am avut de-a face cu Andreea Marta. M-am obişnuit însă ca numele meu să fie asociat cu tot felul de subiecte de scandal şi să nu fiu întrebată".
Cruduţa nu este la prima acuzaţie de prostituţie. În urmă cu un an, ea a fost mutată disiplinar de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani". Atunci, Leo de la Strehaia a dezvăluit că i-a virat în cont 10.000 de euro pentru o noapte de dragoste.
"Daniela Crudu e o fată bună. E o fată pe care o excită banii. Nu aş spune că este o paraşută, ci este o fată care vrea să vadă că are mulţi bani şi pe care-i place să-i producă singură", a spus Leo pentru EVZ. Omul de afaceri a adăugat că n-a mai vorbit cu Daniela de la scandal şi că nu-i poartă pică.

"Daniela Crudu e o fată pe care o excită banii. Nu aş spune că e o paraşută".
LEO DE LA STREHAIA , om de afaceri

La 17 ani, 600 de euro pe seară. 23 de ani – 1.000 de euro pe oră.
"Premianta" se zvoneşte că ar fi fost apelativul cu care era alintată Daniela Crudu de şefii reţelei de prostituate. Conform dosarului, se pare că tânăra ar fi făcut parte dintr-un grup de fete care aveau tarife de circa 1.000 de euro/oră.
În acelaşi dosar apare şi numele lui Ioan Neculaie, patronul FC Braşov, în elicopterul şi maşina căruia Daniela a fost fotografiată de presă de mai multe ori şi despre care se zvoneşte că ar fi dat banii pentru casa asistentei. Crudu s-a lansat în showbiz la numai 17 ani, de la Şcoala de manechine Prince d’Armeny a prinţului Andrei Raţiu.
Cum din învăţat nu prea ies bani, ziua mergea Liceul Economic, iar noaptea făcea streaptease la bară. În cluburile de noapte câştiga şi 600 de euro pe seară. La 19 ani a intrat în televiziune ca "vecină" a matinalilor Răzvan şi Dani.

Daniela alături de cel care a lansat-o: Prinţul Andrei Raţiu
Tot atunci a primit şi oferta de a realizat un pictorial sexy în FHM şi s-a dezbrăcat pentru Playboy. Deşi era foarte solicitată profesional, surse din preajma asistentei spuneau că banii pentru maşină şi apartament proveneau de la un elveţian de 45 de ani, cu care avea o relaţie.
Pe atunci Daniela conducea un BMW roşu decapotabil şi tocmai îşi achiziţionase propria locuinţă. Următorul iubit a fost tot un om de afaceri, Bogdan Defta, poreclit Mucifer.
După câteva luni, în timp ce oficial era iubita lui, tânăra îşi găsea un alt suflet pereche plin de bani, Ciprian Malciu. Bărbatul era posesorul unui iaht, al unui Range Rover şi al unui Cadillac. Ultimul iubit al frumoasei brunete a fost Mihai Costea, iar relaţia s-a terminat când fotbalistul a ars-o pe faţă cu ţigara.