Evenimentul Zilei > Monden > Cu ce televiziune ar putea semna Bendeac după plecarea de la Antena 1. Va fi juratul unui mare show
Cu ce televiziune ar putea semna Bendeac după plecarea de la Antena 1. Va fi juratul unui mare show

Cu ce televiziune ar putea semna Bendeac după plecarea de la Antena 1. Va fi juratul unui mare show

Mihai Bendeac vrea să rupă orice relație cu Antena 1, după ce a plecat de pe platourile de filmare și nu s-a mai întors. Acum, actorul ar putea semna cu o nouă mare televiziune de la noi.

Mihai Bendeac a fost pentru o perioadă îndelungată juratul emisiunii iUmor, însă lucrurile între el și producători s-au degradat în timpul filmărilor, astfel încât actorul a refuzat să se mai întoarcă pe platourile emisiunii.

Spre ce televiziune se va îndrepta Bendeac

Acum, fostul jurat ia în calcul să se mute la o altă mare televiziune, la Pro TV. De-a lungul timpului mai multe oferte i-au fost oferite de postul de televiziune, însă la acea perioadă le-a respins. După despărțirea de Antena ar putea accepta să fie juratul emisiunii „Românii au talent”, luând scaunul ocupat pentru mai mult timp de Florin Călinescu.

Motivul pentru care Mihai Bendeac a refuzat Pro TV-ul a fost contractul cu televiziunea concurentă. În aceste zile, Mihai Bendeac încearcă să rupă contractul cu postul de televiziune Antena 1.

Actorul de 39 de ani nu ia în calcul o reîntoarcere la „iUmor” și, până în prezent, nu și-a oficializat plecarea, din cauza clauzelor contractuale pe care nu le poate încălca, potrivit Cancan.ro.

Cine i-a luat locul lui Bendeac la iUmor

Mihai Bendeac va fi înlocuit din juriul emisiunii iUmor. Așadar, începând cu cea de-a șasea ediție, un alt comediant va apărea pe micile ecrane. Antena 1 a făcut marele anunț. Este vorba despre Costel Bojog, care se alătură echipei în calitate de jurat permanent.

Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia și Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este și despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare și am învățat multe! E o experiență grozavă!”, a mărturisit comediantul.

Juratul Mihai Bendeac a mai avut o tentativă de a încheia brusc proiectul de la Antena 1. Atunci, el a fost înlocuit de Dan Badea în juriul iUmor în ediția 13 din sezonul 12.