Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > CRONICA TV. Maestre, de ce trebuie să aflaţi cum se realizează o ştire?
CRONICA TV. Maestre, de ce trebuie să aflaţi cum se realizează o ştire?

CRONICA TV. Maestre, de ce trebuie să aflaţi cum se realizează o ştire?

Invitat de Antena 3 în ultima vreme din ce în ce mai mult ca portdrapel al valorii, Tudor Gheorghe probabil că nu îşi dă seama că este folosit.

Vineri, 28 septembrie, maestrul a fost invitatul special al Antenei 3. Se specifică pe site-ul postului că „va vizita redacţia, va afla cum se realizează o ştire, iar apoi va intra în direct, la Alina Petrescu, Alessandra Stoicescu şi Răzvan Dumitrescu, pentru a comenta subiectele zilei. Apoi va poposi în studioul „Vorbe Grele”, unde împreună cu Victor Ciutacu, va discuta despre spectacolul „Nu se poate cu de toate”, realizat în memoria lui Ion Luca Caragiale, şi va cânta alături de orchestra Iunion”. Da, Maestrul Tudor Gheorghe este un portdrapel al valorii. Dar nu înţelegem de ce se lasă plimbat sau de ce vrea să se „plimbe” prin tot postul tv, ca Monica Tatoiu, deşi nu ne dorim această comparaţie.
Maestre, aveţi nevoie de reclamă? Nu. Atunci? De ce trebuie să aflaţi cum se realizează o ştire? Când dumneavoastră ştiţi atât de bine să faceţi ştirile lumii, iar cea mai bună ştire pe care o… cântaţi este cea conform căreia au înebunit salcâmii… De ce trebuie să comentaţi subiectele zilei? Când unul dintre cele mai bune subiecte ale zilei pe care le comentaţi este „Te-am iubit Ludmila când eram mai mic/Oferindu-ţi zilnic flori presate-n plic”… Nu ştim răspunsurile la „de ce” Maestre, dar probabil este o poveste cu cântec…

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News