Este vorba despre ratarea de joi seara. Marius Baldovin susţine sus şi tare că este îndrăgostit de „Zăvo”. Iar ea s-a năpustit asupra acestuia, într-un „adevărat atac kamikaze”- după cum avea să titreze presa mai târziu, atrasă de amestecul de cuvinte şi atât.
A, staţi aşa, că este esenţial: vedeta (cine, „Zăvo”?) a aruncat o farfurie de struguri în „Baldo”, doar că a alunecat pe câteva boabe căzute pe platou şi a căzut destul de rău. S-a ridicat. Şi a continuat… şpagatul pe gură. Şi ce a fost la gura ei: „Te anunţ că o să îmi plăteşti daune! Nu ştii ce procese vei avea pentru că tu nu ai voie să dai nici măcar 10 secunde dintr-o convorbire telefonică. Mi-a fost milă de tine pentru că eşti o persoană cu probleme psihice. Un om care este normal, nu înregistrează femei. Acest individ a apărut la TV mereu în scandaluri diverse cu tot felul de domnişoare. Tu eşti un mahalagiu! Mă iubeşti? Să o iubeşti pe mă-ta!”.
Wow! Joi seara stătea să plouă şi n-am ratat aerul umed cu miros de melasă al unui Bucureşti fanariot şi fetid, mâncaţiaş blana ta de peloponeză Zăvo, ratato, cu tot cu Baldo ăsta şi cu toţi „camionagiii” (ca să nu zicem altfel) care şi-au făcut o profesie din a livra marfă expirată la televizor.