Cristina Ich s-a împăcat cu Alex Pițurcă. S-a întors la soțul ei la câteva luni de la despărțire

Cristina Ich s-a împăcat cu Alex Pițurcă. S-a întors la soțul ei la câteva luni de la despărțire Sursă Youtube

Divorțul dintre Cristina Ich și Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer al României, a fost unul surprinzător, mai ales, pentru că au un copil împreună. Cei doi au fost surprinși împreună la câteva luni de la despărțire.

Cristina Ich, influencer cu peste 800.000 de urmăritori pe rețelele sociale, a devenit cunoscută datorită meseriei de model. Ea a fost căsătorită cu Alex Pițurcă, fostul selecționer al naționalei de fotbal a României. Cei doi au împreună și un copil, pe Noah. Anunțul că fiul lui Pițurcă și celebrul model au divorțat a fost unul surprinzător, mai ales, pentru că cei doi păreau să formeze o familie fericită.La scurt timp de la despărțire, fostul model a dat de înțeles că a avut o viață de coșmar alături de fostul soț. Mai mult decât atât, Cristina Ich a spus că dacă nu ar fi avut un copil alături de Alex Pițurcă, l-ar fi părăsit de foarte mult timp. „A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu ne mai înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni?”, a spus vedeta.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună

Chiar dacă în luna septembrie a anului trecut au spus că divorțează, cei doi au fost surprinși de curând împreună. Cristina Ich și Alex au fost la aniversarea unei cunoștințe comune și au uitat de neînțelegerile din trecut. Mai mult decât atât, cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat, ca și cum nu ar fi fost niciodată despărțiți. Cristina Ich a postat imaginile pe rețelele sociale.

Cristina Ich spune despre fostul soț la scurt timp de la despărțire că este un bărbat căruia i-a plăcut toată viața să se distreze, iar ea i-a oferit libertatea de a face tot ceea ce și-a dorit. Alex Pițurcă a fost fotbalist și de-a lungul carierei a jucat la mai mai multe echipe, precum FCSB, Regensburg, FC Caracal, Universitatea Craiova, CSKA Sofia, Pandurii, FC Brașov și Khazar Lankaran.

„Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat! L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!”, potrivit Digisport.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News