Alex Pițurcă, părăsit de iubită: „Dacă-l cunoșteam cu adevărat, nu făceam copilul! Fugeam în munți”

Alex Pițurcă, părăsit de iubită: „Dacă-l cunoșteam cu adevărat, nu făceam copilul! Fugeam în munți” Sursă Youtube

Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă. Chiar dacă nu este pentru prima dată când se ceartă, fotomodelul a declarat că nu mai vrea să audă de el și că regretă că a făcut un copil cu acesta.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel, pe Noah, dar relația lor a fost dificilă de la început. Fotomodelul s-a despărțit, din nou, de fiul lui Victor Pițurcă și le-a dezvăluit fanilor adevărul despre fostul partener. „Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a scris Cristina Ich pe Instastory.

Cristina Ich a declarat că au făcut copilul prea repede și că nu a știut cu adevărat cine este omul de care s-a îndrăgostit. Vedeta a lăsat de înțeles că lui Alex Pițurcă i-a plăcut mereu distracția și că nu mai vrea să accepte așa ceva.

Probleme între Cristina Ich și Alex Pițurcă

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă Instagram

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere! Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!”, a spus Cristina Ich pentru Romaniatv.net.