Evenimentul Zilei > Monden >  Iubita lui Alex Pițurcă, violentă: „Îmi venea să îi sparg capul” Cine a fost „tupeistul” care a scos-o din sărite
 Iubita lui Alex Pițurcă, violentă: „Îmi venea să îi sparg capul” Cine a fost „tupeistul” care a scos-o din sărite

 Iubita lui Alex Pițurcă, violentă: „Îmi venea să îi sparg capul” Cine a fost „tupeistul” care a scos-o din sărite

Cristina Ich a avut o reacție violentă după ce a fost oprită de poliție. Aceasta a recunoscut pe social media că a trecut printr-un episod neplăcut cu un agent al Poliției Rutiere. Vedeta a povestit totul pe Instagram.
Cristina Ich a avut probleme în treafic cu poliția. Fotomodelul a relatat tot ceea ce s-a întâmplat pe InstaStory.

Cristina Ich: Un puști, cu un tupeu pe capul lui. Ceva ce n-am mai văzut. Efectiv îmi venea să-i sparg capul. Eram nervoasă și i-am făcut o semnătură. Atunci mi-a zis că îmi face alt proces verbal. Dar pentru ce să-mi faci tu alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am făcut nimic.

Cristina Ich: Poliţiştii sunt frustraţi

Am început să țip. Ăstuia trebuia să-i fac reclamație. Dacă ați fi văzut cum s-a comportat, ați fi făcut criză de nervi! I-am zis să-mi ia și permisul dacă vrea. M-am abținut să nu-l înjur. Atâta profită de niște situații. Polițiștii sunt frustrați. Deci, credeți-mă, aia nu e poliție.

Se numește frustrare, că altfel nu-mi explic. Revoltător este că te și umilesc. Asta e marea problemă. Ei se simt cu putere. Fac abuz de putere. Te umilesc. Mi-a zis că mi-au dat 9. E după cum vrea el, nu e după lege”, a spus Cristina Ich pe InstaStory.
Iubita lui Alex Pițurcă ar fi fost oprită deoarece, susține ea, s-a uitat pe aplicația Waze. Ea a povestit că se grăbea să ajungă la o adresă și se uita pe telefon pentru a fi direcționată de aplicație la adresa respectivă. Waze e o aplicație pentru șoferi care generează cele mai rapide trasee către o destinație anume.

De ce a fost oprită de poliţia rutieră

Cristina Ich continuă: „Băi, câtă nesimțire! Așa ceva nu am văzut! M-a oprit un echipaj de poliție și am trăit momente incredibile. Sunt un car de nervi. Mă grăbeam să ajung undeva și nu știam cum să ajung pe strada respectivă. M-au oprit și agentul și mi-a reproșat că mă uit la Waze. L-am întrebat unde vrea să-mi pun telefonul. Băi, omule, eu înțeleg că vrei să-mi dai amendă. Bun, ia-mi și puncte… Mi-a luat 9 puncte, nu 6, a scris Angelina Jolie de România pe socila media.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.