Desigur, sunt unele persoane care susțin că atunci când ești vedetă poți să încalci ordonanțele militare fără probleme și, în plus, te lauzi cu acest lucru pe rețelele sociale.

Potrivit regulilor impuse pentru toți românii, nu este permis să îți chemi hairstyliștii la tine acasă să te tundă și să te vopsească, deoarece, serviciile la domiciliu nu sunt premise.

Christina Ich a ignorant orice regulă și l-a chemat pe „Marian Capet Hair Artist” la domiciliu și omul a venit. A vopsit-o, a tuns-o, totul în starea de urgență.

„Nu mai puteam să stau cu vârfurile netunse!”, se plânge Cristina Ich.

S-au creat și petiții semnate atât de clienți, cât și de hairstyliști care cer deschiderea saloanelor de înfrumusețare. Numai că legea, e lege pentru toată lumea și ar trebui respectată. Pe Facebook circulă anunțuri de servicii de înfrumusețare la domiciliu. Le găsiți cu ușurință când dați căutare, de exemplu: „frizer la domiciliu”.

Pe lângă faptul că este interzis, vorbim de un fapt mult mai periculos decât dacă oamenii ar merge la saloane care ar respecta regulile de igienă.

Chiristina Ich nu este prima oară când se laudă cu „isprăvile ei”. De curând și-a pus la story un video în care s-a filmat urlând către oamenii care se plimbau pe afară. Țipa la ei că de ce ies pe stradă în timp ce ea stă închisă în casă. Întâi de toate, nu trebuie să gândești că stai în casă pentru X sau Y, ci pentru tine.

În al doilea rând, nu este interzis să ieși pe stradă. Evident că nu este recomandat să mergi în locuri aglomerate, să stai la cozi la supermarket, dar încă ai voie să te plimbi pe stradă, câteva minute, respectând măsurile contra COVID – 19, potrivit dcnews.ro