Shiloh şi Zahara, două dintre fiicele Angelinei Jolie și ale lui Brad Pitt, au suferit intervenţii chirurgicale. Fiica mai mică, Shiloh merge acum în cârje.

Familia Jolie-Pitt s-a reunit în aceste momente dificile. Angelina Jolie este alături de fiicele sale, în special de două dintre ele, Shiloh şi Zahara, care au trecut prin două intervenţii chirurgicale. Brad Pitt s-a întors acum la familie, pentru a fi alături de fetiţele lui, chiar dacă nu a participat la anumite evenimente în ultima perioadă.

Recent, Shiloh a fost fotografiată pe stradă alături de mama ei şi de surori. Deoarece tânăra nu mai poate merge acum normal, are nevoie de cârje, probabil aşa i-a recomandat medicul, pentru o perioadă de timp. Cu toate acestea, adolescenta e cu zâmbetul pe buze, semn că se simte destul de bine.

„Ultimele două luni le-am petrecut între cele două intervenţii chirurgicale, una a fiicei mai mari, Zahara, iar acum câteva zile, operaţia lui Shiloh”, a declarat Angelina Jolie presei, despre fiicele sale care au suferit intervenții chirurgicale, potrivit retetesivedete.ro.

Shiloh a moştenit zâmbetul şi părul tatălui ei, Brad Pit

Siloh este urmărită non-stop de paparazzi, fotografiile cu ea apar aproape zilnic în presa din Statele Unite ale Americii, însă nu foarte mulţi români au văzut-o prea des pe fiica în vârstă de 13 ani a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt.

Adolescenta este comparată cu Brad Pitt, presa din Statele Unite spunând că Shiloh a moştenit zâmbetul şi părul tatălui ei, fiind o versiune în miniatură a celebrului actor. Despre Shiloh se știe că ea își dorește să facă schimbare de sex, lucru care a șocat opinia publică, dar nu și pe părinții ei.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro