Este oficial! Cristina Ich și Alex Pițurcă nu mai formează un cuplu. Mesaj de ultimă oră al modelului pentru tatăl copilului ei!

Este oficial! Cristina Ich și Alex Pițurcă nu mai formează un cuplu. Mesaj de ultimă oră al modelului pentru tatăl copilului ei! Sursa foto: Instagram

Cristina Ich a decis să pună capăt speculațiilor legat de relația ei cu Alex Pițurcă, așa că a postat pe Instagram un mesaj care clarifică toată situația.

 Mult mai puțin belicoasă decât o știm, Cristina Ich recunoaște că nu mai formează un cuplu cu tatăl copilului ei, însă vor rămâne legați prin prisma celui mic.

„În realitate tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră. Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicat, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o să schimbe asta. Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare. Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat o altă formă- ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect”, a scris celebra influencer-iță pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cristina Ich, o femeie independentă

Cristina a făcut aceste precizări pentru că un podcast la care ea a fost prezentă a fost răstălmăcit, spune vedeta și drept urmare era nevoie să clarifice faptul că nu ar fi fugit munți ca să se ascundă de tatăl copilului ei. Cei doi formează un cuplu de câțiva ani, dar încă de la începutul relației au apărut tot felul de scandaluri legate de infidelitățile lui Alex Pițurcă. De altfel cei doi și-au mai spus adio, mai ales Cristina a folosit Instagramul în acest sens. Doar că de această dată nu sunt doar mesaje cu subînțeles ci este scris negru pe alb că nu mai formează un cuplu. Cristina spune că nu are nevoie de susținere financiară pentru ea, însă cel mai probabil Alex Pițurcă va plăti pensie alimentară pentru cel mic.