A fost agitație săptămâna trecută, la clubul Nuba din București, apele fiind tulburate de Alex Pițurcă, fost fotbalist. Un mare devorator de femei, băiatul ex-selecționerului echipei naționale de fotbal a României s-a amorezat de o tânără cu forme atrăgătoare. El a decis fără să stea prea mult pe gânduri să o cucerească pe fata respectivă și n-a mai ținut cont de nimic, nu s-a mai uitat în stânga sau în dreapta.

Alex Pițurcă a fost altoit de iubitul fetei pe care pusese ochii

Alex Pițurcă nu a fost interesat să vadă dacă tânăra era însoțită de vreun partener. Spre ghinionul lui, fata era însoțită, iar partenerul ei se afla prin preajmă. Mai mult, el a reacționat imediat și l-a lovit cu pumnul pe Pițurcă junior, după cum titrează cancan.ro.

„Alex Piţurcă a venit direct spre ea, iar toţi cei care se aflau la masă au crezut că se cunosc. În momentul în care iubitul tipei a înţeles ce voia el exact, s-a dus lângă ei şi i-a cerut să îi lase iubita în pace și ar fi încercat să-l lovească. „Nu pune mă mâna pe mine, eu sunt de viţă nobilă”, au fost cuvintele care au încins spiritele. Nu a durat mult, iar când Pițurcă a văzut ce gașcă mare are rivalul său.. s-a retras de pe scenă”, a povestit un martor al evenimentului respectiv pentru sursa citată.

Alex Pițurcă se află implicat de mai multă vreme într-o relație cu Cristina Ich. Ea a aflat de motivul pentru care iubitul ei a încasat-o în clubul din Capitală. Și a postat mai multe mesaje cu subînțeles pe Instagram. Și s-a trezit cu răspunsuri și din partea mamei ei.

Dicuție între Cristina Ich și mama sa

„Cristina ICH: Mama de fiecare dată când am eu ceva să îi spun sau sunt eu supărată… cum spui tu mamă? „Nu da atenţie mamă”.

Mama Cristinei: Cea mai mare durere pentru un om e când îl tratezi cu indiferență. Tu nu semeni deloc cu mine pentru că mai pui suflet la anumite chestii. Eu ți-am spus să nu te intereseze absolut deloc. Sănătatea, asta să te intereseze, celelalte se împacă. Dar tu nu semeni cu mine! Că tu mai pui suflet la anumite chestii şi ţi-am spus să nu te intereseze absolut nimic.

Cristina ICH: Da, ok, copilul și sănătatea mea.

Mama Cristinei: Păi, normal!

Cristina ICH: E simplu, fetelor, sănătatea ta și dacă ai copil, atât. Sănătate și copil.”