Cristian Ghinea, către Adrian Câciu: „Focus, că avem o listă de To Do”/„Hai, etapa cu gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă”

Cristian Ghinea, către Adrian Câciu: „Focus, că avem o listă de To Do”/„Hai, etapa cu gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă” sursă: EvZ

„Hai, etapa cu gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă”, s-a exprimat fostul ministru al Fondurilor Europene, useristul Cristian Ghinea, joi, 2 decembrie, într-un mesaj ce îl vizează direct pe noul reprezentant de la Finanțe, Adrian Câciu.

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a lansat un val de acuzații la adresa actualului ministru de la Finanțe, Adrian Câciu, care în urmă cu câteva luni ar fi făcut „galerie isterică”, într-un mod „irațional și unfair”, pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Poziția USR-istului vine în contextul în care Comisia Europeană a trimis, joi, 2 decembrie, prima tranșă de bani către România. Este vorba despre o sumă de 1, 8 miliarde de euro, ce reprezintă echivalentul a 13% din totalul de granturi oferite țării noastre prin proiectul amintit.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Hai, etapa cu gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă”

„Adrian Câciu, astă vară: „Știu că vi se vând gogoși referitoare la faptul că PNRR va fi aprobat la finalul lunii septembrie (…) Dincolo de eșecul personal al lui Cristian Ghinea, care trebuie să demisioneze la 30 septembrie, cea mai mare problemă este că avansul pe PNRR nu intră în România în anul 2021”.

Adrian Câciu, tot în 2021, acum ministru de Finanțe, la intrarea în țară a banilor: „Lucrăm pentru a folosi banii din PNRR în beneficiul românilor!”

Bravo, domle! Ați făcut galerie isterică câteva luni, irațional și unfair. Hai, etapa cu gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă. Altfel, cu plăcere!”, s-a exprimat fostul ministru al Fondurilor Europene.

Cristian Ghinea către Adrian Câciu: „Focus, că avem o listă de To Do”

De asemenea, Cristian Ghinea a simțit nevoia de a-i reaminti actualului ministru al Finanțelor, Adrian Câciu, că România are o „listă de To Do”, motiv pentru care trebuie să se concentreze și să se mobilizeze astfel încât proiectele să devină realitate.

„P.S. Câciu zice că lucrează la OUG pe fluxurile financiare, împreună cu MIPE. Era gata demult, dați-o naibii odată. Și vedeți că aveți niște bube mari la Ministerul Digitalizării (echipa + analiza de opțiuni pentru cloud-ul guvernamental). Focus, că acum e 31 decembrie și avem o listă de To Do”, a conchis Cristian Ghinea într-o postare pe pagina sa de Facebook.