Evenimentul Zilei > EVZ Play > Cristi Dănileț s-a făcut de râs. A reușit să iasă din nou în evidență. VIDEO
Cristi Dănileț s-a făcut de râs. A reușit să iasă din nou în evidență. VIDEO

Cristi Dănileț s-a făcut de râs. A reușit să iasă din nou în evidență. VIDEO

Unul dintre cele mai controversate figuri din lumea justiției, judecătorul Cristi Dănileț a trecut la o activitate deosebit de dinamică. Una pentru copii, ce-i drept.

Cristian Dănileț își continuă acțiunile pentru satisfacția fanilor. Nu în Justiție, unde niște destine depind de activitatea sa, ci în parc, unde „fură” locul de joacă al copiilor.

Când lumea lui Cristi Dănileț tocmai fusese pusă pe „hold” după teribilul filmuleț în care se afla în piscină făcând scheme de karate, aceasta s-a reactivat. După o zi plină de probleme juridice, pe care sigur le-a rezolvat în interesul oamenilor – mai ales că Justiția e unul din domeniile care merg perfec în România – Cristi Dănileț a decis să joace șotronul, un joc adecvat copiilor până în 12 ani. Cu indulgență.

Cunoscutul judecător are o mulțime de fani pe Instagram, TikTok și Facebook, dar aceștia se împart între comentarii admirative sau ironii fine. Asta și pentru că acțiunile sale le provoacă.

[video width="352" height="640" mp4="https://media.evz.ro/wp-content/uploads/2021/05/video-1622479052.mp4"][/video]

Cristi Dănileț nu se vede doar Bruce Lee, ci și Keanu Reeves

Judecătorul, care în septembrie se compara cu Keanu Reeves, nu a spus dacă se vedea un  John Wick (n.r. personaj interpretat de actor în ultima serie). Până atunci, a reușit doar, cu o perseverență demnă de orice erou, să își promoveze manualul „Elevul și legea‟, cu care se fotografiază in toate ocaziile. În decembrie a postat pentru fani o urare glumeață dar abilitățile sale poetice  au fost comparate de fani cu părerea pe care chiar Dănileț o avea față de Tudorel Toader pe teme juridice.

 

Fostul membru al Consiliului Suprem al Magistraturii are deja aproape 10.000 de urmăritori pe Instagram, în timp ce pe TikTok doar câteva sute. Dar perseverează și postează constant imagini de peste tot pe unde umblă.