Evenimentul Zilei > Politica > Cozmin Gușă: „Cazul Dan Tudorache. 3 lucruri care mă enervează”
Cozmin Gușă: „Cazul Dan Tudorache. 3 lucruri care mă enervează”

Cozmin Gușă: „Cazul Dan Tudorache. 3 lucruri care mă enervează”

„Ce se-ntâmplă însă în cazul Dan Tudorache este cu mult mai grav decât mecanismele și faptele de corupție de care îl acuză procurorii”, afirmă Gușă.

Cele trei lucruri, spune Cozmin Gușă, sunt, în ordine:

  1. INTERFERENȚA SAMAVOLNICĂ A JUSTIȚIEI ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ, MENITĂ SĂ VALIDEZE INDIRECT, PRIN COMPARAȚIE, „CINSTEA” USR-PLUS.
  2. PASIVITATEA ȘI MUȚENIA LAȘĂ A COLEGILOR ȘI APROPIAȚILOR LUI TUDORACHE, CARE „S-AU ASCUNS SUB PATUL” DIN ANTICAMERA PUȘCĂRIEI.
  3. MECANISMUL PUTUROS DE CORUPȚIE PUS LA CALE DE FOSTUL PRIMAR, OM PE CARE-L CREDEAM DIFERIT DE ALDE DRAGNEA&COMPANY.

Într-o postare pe contul său Facebook, Cozmin Gușă spune că este amic cu Tudorache,, un om atent la nevoile comunității administrative pe care a păstorit-o”.

„Cu Dan Tudorache sunt amic de câțiva ani, și-n această calitate i-am dat sfaturi utile în administrarea parcursului său politic, pe unele le-a urmat, pe altele nu. Am apreciat la el faptul că era ponderat, în marea de gălăgioși și mitomani/hoțomani politici din București, plus faptul că era un om atent la nevoile comunității administrative pe care a păstorit-o. În campania electorală nu l-am sprijinit însă decât prin devoalarea publică a «cancerului» reprezentat de venirea la cârma administrativă a Sectorului 1 a lui CLOTILDE&Company, nu i-am mai dat sfaturi de strategie și acțiuni electorale, în primul rând tocmai pentru că a refuzat să renunțe la colaborarea ineficientă, toxică și aducătoare de necazuri ulterioare cu unii dintre cei ce i-au fost alături”.

„Ce se-ntâmplă însă în cazul Dan Tudorache este cu mult mai grav decât mecanismele și faptele de corupție de care îl acuză procurorii”, continuă Gușă.

„Ce se-ntâmplă însă în CAZUL DAN TUDORACHE este cu mult mai grav decât mecanismele și faptele de corupție de care îl acuză procurorii, care fapte, nefiind negate punctual și argumentat nici măcar de către fostul primar, îl îmbracă pe acesta în mod credibil în «HAINELE CORUPTULUI DE SERVICIU». Zic de cca 15 ani că justiția românească este motivul principal al decăderii noastre naționale, acțiunile sale principale și felul în care s-a lăsat manevrată de către liderii politici INTERNI SAU EXTERNI, ne-au adus aici unde suntem azi, adică «LA COADA VACII»”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE