Evenimentul Zilei > Monden > Costin Mărculescu a luat cu el în mormânt un păcat greu. Cineva a decis să vorbească
Costin Mărculescu a luat cu el în mormânt un păcat greu. Cineva a decis să vorbească

Costin Mărculescu a luat cu el în mormânt un păcat greu. Cineva a decis să vorbească

La mai bine de două luni de la moartea lui Costin Mărculescu, fosta lui iubită a decis să dezvăluie poate cel mai ascuns secret al relaţiei lor.

Cristina Canela susține că artistul a pus-o să facă avort şi acesta a fost motivul care a dus la răcirea relaţiei dintre ei şi în cele din urmă la despărțire.

Cei doi s-au separat cu doi ani înainte de decesul prematur al actorului care, conştient de greşeala şi păcatul pe care le comisese, a încercat să repare totul.

Fără efect din păcate. Cristina nu a putut trece peste dezamăgirea provocată de iubitul ei şi nici peste trauma prin care trec multe femei în urma unui avort.

„Motivul pentru care m-am despărțit de Costin nu este cel spus de alții, că l-am părăsit pentru altul acum doi ani…


Un nou caz Costin Mărculescu în showbiz? Atenţie, este una dintre divele României

Moartea lui Costin Mărculescu. Cineva i-a făcut-o! Mărturia-şoc a unui vecin din bloc


Eram însărcinată și m-a pus să fac avort. M-am dus cerându-i bani, am făcut avort și pe urmă m-a căutat să ne împăcăm, cerându-și iertare.

Dar nu l-am putut ierta pentru răul făcut, mă dezamăgise. Am stat cu el de vorbă, deja sarcina avea două luni și mi-a zis că încă nu se simte pregătit și că îi e frică.

M-am închis în mine. A fost un om bun, sensibil, ca un copil nepregătit să devină tată. Deși își dorea, îi era frică.

Din cauza fostei lui soții credea că și eu îl voi dezamăgi și nu mi-a dat o șansă. Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, a spus Cristina Canela într-un interviu pentru Click!.


Costin Mărculescu, acuzat de zoofilie! De chiar cea care l-a plâns la biserică. Incredibil

Moartea lui Costin Mărculescu. Există mai mulţi vinovaţi! Au fost găsite dovezi clare


La 13 iunie, Costin Mărculescu a fost înmormântat în Cimitirul Reînvierea, după ce trupul neînsufleţit fusese descoperit în noaptea de miercuri spre joi (10 iunie).

Actorul fusese găsit în stare de putrefacţie în garsoniera în care stătea cu chirie, la 3 zile după ce suferise un infarct.

Mărculescu acuza o depresie profundă şi avea mari probleme financiare, o dovadă fiind restanţele de la întreţinere, în valoare de peste 12.000 lei.

El spera să se relanseze cu publicarea unei cărţi despre culisele lumii mondene din România, proiect despre Dan Capatos i-a spus că e mai bine să-l abandoneze.

Jurnalista Mara Bănică, în calitate de prietenă a lui Mărculescu, a declarat că va face tot ce depinde de ea pentru ca volumul respectiv să fie publicat.

sursa: click.ro