Evenimentul Zilei > Monden > Un nou caz Costin Mărculescu în showbiz? Atenţie, este una dintre divele României
Un nou caz Costin Mărculescu în showbiz? Atenţie, este una dintre divele României

Un nou caz Costin Mărculescu în showbiz? Atenţie, este una dintre divele României

Moartea lui Costin Mărculescu a scos la suprafaţă multe detalii mai puţin cunoscute despre viaţa lui, printre care şi datoriile uriaşe de la întreţinere.

Mai multe detalii despre moartea lui Costin Mărculescu şi despre datoriile uriaşe pe care le acumulase aceste puteţi citi AICI.

Acum, încă o vedetă din showbiz se pare că are aceleaşi probleme financiare pe care le-a avut şi actorul decedat în urma unui infarct.

În prim-plan apare fosta prezentatoare de la PRO TV, Vica Blochina, care a fost acționată în instanță din cauza unor datorii la întreţinere, conform cancan.ro.j

Judecătorii au decis că fosta balerină de la Melody este bună de plată şi riscă să fie executată silit, aşa cum au solicitat vecinii acesteia.

„Chiar dacă frecventează cercuri selecte, iar mulți dintre prietenii ei sunt milionari, fosta prezentatoare de la PRO TV a acumulat restanțe măricele la întreținere.

Drept pentru care, Asociația de Proprietari a acționat-o în judecată. După ce, în primă instanță, magistrații au obligat-o la plata sumei de 7.000 de lei, se pare că Vica nu a achitat restanțele, iar vecinii au cerut judecătorilor executarea silită”, arată sursa citată.

Totuşi, se pare că magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 din București au considerat că vedeta este bună de plată și au admis recent încuviințarea executarii silite.

„Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei”, se arată în decizia magistraților.

Mai departe, rămâne de văzut dacă blondina a ajuns la această situaţie din cauza neglijenţei sau chiar are probleme financiare grave.

Vica Blochina a ajuns mai cunoscută publicului după conflictul cu Victor Pițurcă, fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal a României.

Cei doi s-au aflat în conflict în perioada 2011-2014 din cauza unui proces legat de recunoașterea paternității unui copil rezultat din relaţia lor.

În 2014, cei doi aveau să îngroape securea războiului, dar nu înainte ca rezultatele ADN să stabilească faptul că Piţurcă era tatăl biologic al fiului rezultat din relaţia cu Vica Blochina.

explicaţie foto: Vica Blochina alături de Cătălin Măruţă, într-o emisiune de la Pro Tv.

sursa: cancan.ro