Aşa cum se ştie, actorul a avut o companie artistică, printre care ale cărei activităţi se regăsea şi cea în care tinerele frumoase deprindeau tainele manechinelor de top.

Una dintre partenerele sale de afaceri a fost însă o piedică decisivă în destinul artistului. Cel puţin asta susţine cancan.ro.

„Afacerile i-au mers de minune lui Costin Mărculescu până în anul 2011. Atunci, în urma unor certuri cu asociata lui, Carmen Pleșea, a început și declinul lui.

Pleșea l-a acuzat că ar fi «pește» și de acolo au pornit scandalurile. Mărculescu nu a avut cum să evite falimentul afacerii sale.

Mai mult, a rămas și cu datorii foarte mari la bancă”, menţionează sursa citată.

Într-adevăr, inclusiv Mărculescu precizase în mai multe rânduri că începutul sfârşitului i s-a tras din cauza unei singure persoane.

Ura pe care o simţea pentru acea persoană era atât de mare încât actorul refuza să-i pronunţe numele în interviurile în care vorbea despre viaţa lui.

Prietenii lui Costin ştiau despre cine este vorba, iar ultimele dezvăluiri au lămurit şi identitatea celei care are o parte de vină pentru declinul acestuia.

Amintim că moartea lui Costin Mărculescu a fost descoperită săptămâna trecută, în noapte de miercuri spre joi.

Trupul neînsufleţit al actorului a fost descoperit la 3 zile după ce acesta suferise un infarct, conform autopsiei medicilor legişti de la INML.

Lătratul insistent al căţelului său şi o conductă de apă care se fisurase i-au alertat pe vecini, care mai departe au sunat la 112.

Sosiţi la faţa locului, oamenii legii au descoperit că trupul artistului se află într-o stare avansată de putrefacţie.

Costin Mărculescu avea probleme cardiace, dar conform apropiaţilor nu urma niciun tratament şi nici nu avea grijă la regimul alimentar.

Actorul se confrunta cu o depresie cruntă şi avea mari dificultăţi financiare, dovadă fiind datoriile de la întreţinere, peste 12.000 lei.

Mărculescu spera să revină în prim-planul showbiz-ului odată cu publicarea unei cărţi despre secretele lumii mondene din România.

Dan Capatos îl sfătuise să renunţe la idee, iar în prezent, jurnalista Mara Bănică a promis că va face tot ce poate pentru ca volumul respectiv să apară.

sursa: cancan.ro