Printre cele care au ieşit mai mult în prim-plan se numără şi Mara Bănică, adică aceeaşi persoană care în 2014 lansa un atac incredibil în direcţia actorului.

Culmea este că artistul o nominalizase pe Mara Bănică, alături de Pepe, în momentul în care avusese probleme grave de sănătate şi se temea că va muri.

Nu cu mult timp în urmă, Costin Mărculescu lăsase un bileţel cu numele celor doi după ce fusese preluat de medici din cauza tensiunii ridicate.

Moartea lui Costin Mărculescu. Cineva i-a făcut-o! Mărturia-şoc a unui vecin din bloc

El transmitea că în cazul în care murea, fie Pepe, fie Mara Bănică să se ocupe de înmormântare.

Revenind în prezent, după moartea actorului, Mara a fost printre primele vedete care au reacţionat şi a lăsat să se înţeleagă că era prietenă cu acesta.

Totodată, ea a fost prezentă joi la biserica în care fusese depus sicriul cu trupul artistului.

Ciudată relaţie, mai ales dacă vedem ce spunea Mara Bănică despre Mărculescu în 2014, după ce soţia lui la acea vremea, Ella, declarase că jurnalista este alcoolică.

Moartea lui Costin Mărculescu. Plâns de mulţi, respectat cu adevărat doar de unul

Practic, Mara scria pe un cont de socializare că are mai multe înregistrări şi fotografii explicite în care Costin promitea mai multe acţiuni indecente.

Pentru a fi cât mai convingătoare, jurnalista posta chiar şi un printscreen în care actorul îi spunea unei domnişoare ce are de gând să-i facă ei şi prietenei sale.

„Am 4.000 de astfel de printscreen-uri, doua înregistrări audio şi 234 de fotografii explicite. Cu două luni înainte de nuntă, «marele actor» se pregătea să-i ofere «totul» unui domn, Adi C.

Costin Mărculescu putea fi salvat de la moarte! Există un nume. Unul greu, chiar…

Ulterior, în mintea lui bolnavă, a vrut să facă sex şi cu un câine. Şi nu glumesc. Proprietara casei în care locuia de milă, l-a dat afară în momentul în care a găsit aceste oribilităţi în casă.

Ofer aceste discuţii presei, ca răspuns şi-i rog să nu mă mai sune, culc copilul!”, declara Mara Bănică în 2014.

Ulterior acelor acuzaţii foarte grave, ea era invitată în emisiunea „Un show păcătos” (Antena 1) şi o ataca pe fosta soţie a lui Mărculescu.

„Ratez un weekend pe care puteam să îl petrec frumos cu iubitul meu, să vin la ţăranca asta (n.r – la cununie), care nu ştie să spună nici «Bună ziua».

E de la ţară, e mitocancă. Vin la una care mă face ordinară, nu mă salută, la un idiot care îmi pusese o prietenă să o caute prin oraş, că ea nu voia să se mai mărite…

Mă felicit că m-am tirat de acolo, l-am aşteptat o oră. El crede în continuare în această căsătorie. Ea după cununia civilă s-a întors la primărie pentru a-şi schimba numele în Nae”, a declarat Mara Bănică, conform click.ro.

Moartea lui Costin Mărculescu. Există mai mulţi vinovaţi! Au fost găsite dovezi clare

sursa foto: cancan.ro