Dorinel Munteanu, distrus după înfrângerea cu Corvinul Hunedoara

Dorinel Munteanu, distrus după înfrângerea cu Corvinul Hunedoara Corvinul Hunedoara Sursa foto: Facebook

Corvinul Hunedoara a scris istorie după ce a câștigat Cupa României 2024. Formația din Liga 2 a învins-o pe Oțelul Galați la loviturile de 11 metri și va juca în preliminariile Europa League. Antrenorul și echipa de la Oțelul Galați erau distruși după terminarea meciului

Corvinul Hunedoara a câștigat în premieră Cupa României

Corvinul Hunedoara a învins-o pe Oțelul Galați, la loviturile de departajare, după ce la finalul primelor 90 de minute, scorul era 2-2. De asemenea, și după reprizele de prelungire scorul a rpmas tot la egalitate. Portarul Ștefan Lefter a apărat două penalty-uri.

După finalul loviturilor de departajare cu Oțelul, câștigate cu 3-2, echipa de Corvinul Hunedoara au sărbătorit victoria, mai ales că ei nu mai jucaseră niciodată o finală de Cupa României.

Exhipa antrenată de Florin Maxim s-a îndreptat spre galerie manifestându-și bucuria. Ulterior, și-au dat tricourile jos  (Foto) și au refăcut celebra fotografie pe care au realizat-o după victoriile din rundele precedente, cu CFR Cluj și FC Voluntari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi textCorvinul Hunedoara a câștigat în premieră Cupa României. Sursa foto: facebook

Antrenorul și echipa de la Oțelul Galați, extrem de supărați după eșec

Dorinel Munteanu a fost surprins stând pe o bancă singur și foarte supărat. Jucătorii, de asemenea, erau în zona tehnică, trisști și cu capetele plecate.

Sursa foto: gsp.ro.

Pentru Oțelul, ar fi fost un succes special. Fix în urmă cu 13 ani, gălățenii câștigau primul și singurul titlu de campioni ai României din istoria clubului.

Mai exact, cea mai mare performanţă a gălăţenilor în Cupa României datează de acum 20 de ani când, în sezonul 2003/2004 au ajuns în finală! Pe stadionul Cotroceni din Capitală, Oţelul pierdea însă, 0-2 cu Dinamo Bucureşti, goluri marcate după pauză de Vlad Munteanu şi Claudiu Niculescu.

Corvinul Hunedoara: Lefter - Fl. Iacob, V. Lică (Chindriş 90), A. Manolache, Velisar - Bradu, Hrezdac (Herghelegiu 119) - M. Lupu, Neacşa (i. Pop 88), N. Pîrvulescu - M. Coman.

 Oțelul Galați: E. Pap - Zhelev, Yabre (Ghiocel 120), J. Cisse, Miguel Silva - Cisotti, Zivulic, Lameira – Maciel (Aly Malle 76), Rusevic (Gaitan 77), Bodişteanu (R. Tănasă 66), informează gsp.ro.