Evenimentul Zilei > Actualitate > Coronavirus se schimbă?! Povestea unei fetițe de doar 10 ani…
Coronavirus se schimbă?! Povestea unei fetițe de doar 10 ani…

Coronavirus se schimbă?! Povestea unei fetițe de doar 10 ani…

Se pare că reacțiile produse de virusul chinezesc sunt diferite de la persoană la persoană. Este și cazul unei fetițe de 10 ani care aruncă o nouă „lumină” asupra situației.

O fetiță de doar 10 care nu avea absolut niciun simptom, nu tușea, a fost testată pozitiv pentru Coronavirus, scrie Dailymail.

Copilul a avut o temperaturi extrem de ridicată, 41,6 grade Celsius, lucru ce a condus în cele din urmă la convulsii.

Fetița, care locuiește în Plymouth, a fost diagnosticată la scurt timp cu virusul chinezesc, care i s-ar putea dovedi fatal în cele din urmă.

Inițial s-a crezut că fetița are amigdalită. Nu avea alte probleme de sănătate care să o fi pus într-o postură vulnerabilă.

Școala la care mergea aceasta le-a scris părinților pentru a-i avertiza în legătură cu condiția fetiței și i-a îndemnat pe toți să își supravegheze copiii. Mai mult decât atât, celelalte școli din împrejurime au făcut același lucru, pentru a evita situația în care mai mulți copii ar putea fi infectați.

„Profesorul de serviciu a vorbit cu părinții în această dimineață, iar fetița pare că se simte mai bine, aceasta ridicându-se din pat și plimbându-se prin cameră”, arată un mesaj făcut public de școala respectivă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: