Polițiștii investighează acest caz, în care doi părinți de 13, respectiv 14 ani, din Australia, și-au abuzat bebelușul și au postat înregistrarea oribilă pe internet.

Bebelușul era să fie înecat, apoi i-au tras pe cap o pungă de plastic. În înregistrare, băiatul de 14 ani, care pretinde că este tatăl copilului, este auzit spunând că încearcă „să-l disciplineze” pe micuțul care plânge, scrie publicația britanică Daily Star.

Cei doi sunt auziți cum râd, iar fețele lor nu pot fi distinse, pentru că sunt acoperite de emoticoane. Băiatul spune: „Noi nu-l abuzăm, ci doar îl învățăm ce e disciplina”. Ne asigurăm că nu moare, că poate respira”.

Sunt mai multe înregistrări video – în alta se vede bebelușul care stă în apă, în ceea ce pare o cadă, apo i se aruncă apă pe față și se aude cum cineva spune „el va muri în seara asta, cu siguranță!”.

Apoi adaugă: „Dacă vreau, îmi pleznesc copilul, cât de mult vreau, dacă are nevoie de disciplină, voi continua să-l lovesc!”. Pe una dintre înregistrări scrie „Nu pot să cresc că încă trăiește”. „Acesta e copilul meu, e copilul nostru, da”, se mai aud vorbind cei doi.

Apoi adolescenta spune: „El este soțul meu, acesta e copilul nostru și voi nu o să ne învățați cum să ne purtăm cu copilul nostru, ok?”.

Poliția australiană se pare că au găsit adresa unde s-a filmat, în Preston, zona Melbourne, iar părinții au fost interogați în legături cu aceste dovezi de abuz asupra copilului.

Din fericire, se pare că micuțul a fost găsit în viață și nevătămat, conform news.com.

Vă avertizăm că urmează imagini șocante: