Potrivit unei foste purtătoare de cuvânt a USR, scandalul cu Romprest nu este decât o „etapă din construcția unui brand de luptătoare cu Mafia, pentru scopuri politice ulterioare” a edilului de la sectorul 1.

Robert Turcescu a comentat postarea incendiară a avocatei Claudia Postelnicescu, fost purtător de cuvânt al USR Ilfov despre primarul USR de la sectorul 1: „E un portret foarte interesant”. „A creionat portretul unui sociopat, nepăsare, calcă pe cadavre, conflictuală premeditat”, a remarcat jurnalistul Mirel Curea.

Dan Andronic a menționat că, potrivit unei surse din anturajul PNL, liberalilor li s-a transmis că „dacă mișcăm un pai împotriva ei, Franța o va lua ca pe o chestie personală. E puternic susținută din zona ei”.

Mirel Curea a opinat că s-a găsit deja soluția pentru criza gunoaielor, un referendum, însă Turcescu a completat că acesta nu ar avea succes, ba mai mult, chiar ar victimiza-o pe Armand. „Lumea e fericită că Clotilde Armand se luptă cu mafia„, a adăugat Dan Andronic.