Evenimentul Zilei > EVZ Special > Fost lider PNL o face KO pe Clotilde Armand. „E ca o şcolăriţă răsfăţată”
Fost lider PNL o face KO pe Clotilde Armand. „E ca o şcolăriţă răsfăţată”

Fost lider PNL o face KO pe Clotilde Armand. „E ca o şcolăriţă răsfăţată”

Adriana Săftoiu, fost deputat PNL, intervine în războiul dintre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, și reprezentanții Romprest.

Adriana Săftoiu, unul dintre foștii lideri ai PNL Sector 1, intervine în războiul dintre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, și reprezentanții Romprest.  Fostul deputat PNL susține că nu este de acord cu modul în care procedează Clotilde Armand, catalogând-o pe aceasta drept „o școlăriță răsfățată”.

„Conform programului, mâine de dimineaţă Romprest ar trebui să ridice tomberonul. L-am scos în faţa porţii, dar nu ştiu care va fi deznodământul melodramei. Sunt absolut deloc de acord cu ce face doamna primar. E ca o şcolăriţă răsfăţată”, scrie Adriana Săftoiu, într-o postare pe rețele sociale.

Adriana Săftoiu intervine în războiul dintre Clotilde Armand și Romprest

„Din 2006 până în 2019, am plătit REBU. După ce a fost scos din sector, am intrat pe regimul Romprest, gratuit. De ce gratuit, l-am întrebat pe fostul fost primar Chiliman, acum ceva ani. Pentru că mulţi refuzau să îşi facă contract cu o firma de salubrizare şi îşi lăsau gunoaiele la margine de bulevard.

Şi atunci a decis să fie «gratuit» ridicat gunoiul, deşi nu era gratuit că era plătit tot de cetăţeni prin plata taxelor şi impozitelor. Nimic nu e gratuit, nici măcar rabdarea celor care au votat să se rezolve, nu să se isterizeze”, a mai scris fostul deputat PNL.

Clotilde Armand, primarul din Sectorul 1, a intrat în război total cu Romprest, declarând că nu va mai tolera şantajul „mafiei gunoaielor”.

Primarul Sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, spune că nu va mai tolera şantajul ”mafiei gunoaielor”, iar dacă Romprest refuză să îşi onoreze obligaţiile contractuale, atunci va intra alt operator, în regim de urgenţă, se arată într-un comunicat al primăriei.

„Dacă această companie lasă din nou gunoiul pe străzi şi refuză să-şi onoreze obligaţiile contractuale din data de 12.02.2020, va intra alt operator în regim de urgenţă. Îi asigur pe toţi locuitorii Sectorului 1 că nu vom mai trece prin situaţia în care am fost luna trecută. Nu voi mai tolera şantajul şi ameninţările Mafiei Gunoaielor.Sectorul 1 plăteşte servicii de salubrizare şi de 10 ori mai scumpe faţă de restul ţării. Primăria Sectorului 1 a fost un partener onest, Primăria Sectorului 1 nu este robinet cu bani pentru offshore-ul lor transpartinic. Cu mine nu le mai merge”, a declarat Clotilde Armand, potrivit sursei citate.