Designerul vestimentar Mossimo Giannulli, soţul actriţei Lori Loughlin, vedetă a sitcomului  „Full House”, a fost condamnat la 5 luni de închisoare pentru implicare într-un caz de fraudă având drept scop admiterea fiicelor sale într-o facultate.

Condamnarea a fost pronunțată de un judecător federal din Boston, după ce Mossimo Giannulli, în vârstă de 57 de ani, a recunoscut că a falsificat o serie de documente pentru ca fiicele sale să poată fi înscrise la University of Southern California, pe locurile rezervate sportivilor de performanţă. În caz este implicată și soția sa, Lori Loughlin, care, încă, își așteaptă sentința.

El a fost audiat printr-un sistem de videoconferință, din cauza temerilor legate de răspândirea pandemiei de coronavirus și, cu acest prilej, i-a spus judecătorului că regretă profund răul pe care l-a provocat prin acţiunile sale.

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru ceea ce am făcut”, a spus designerul.

Drept urmare, pe lângă cele cinci luni, judecătorul federal a mai dispus ca Mossimo Giannulli să fie condamnat și la plata unei amenzi de 250.000 de dolari precum şi la 250 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Actriţa Lori Loughlin, 56 de ani, vedeta din „Full House”, urmează să-şi primească sentinţa. Ea a ajuns la o înţelegere cu procurorii pentru 2 luni de detenţie, 150.000 de dolari amendă şi 100 de ore de muncă în serviciul comunităţii.

Cei doi fac parte dintr-un grup de 55 de persoane care au fost acuzată că au fraudat procedurile de admitere la universitate pentru copiii lor. Persoanele implicate în acest caz, toţi oameni bogaţi, au conspirat alături de un consultant californian pentru admiterea în învăţământul superior şi au apelat la mită şi fraudă pentru a-şi vedea copiii înscrişi în cele mai bune şcoli.

Consultantul cu pricina, William „Rick” Singer şi-a recunoscut vinovăţia în faţa instanţei încă de anul trecut.

Drama prin care trece Anca Pandrea la 74 de ani. Ce o doare cel mai tare

În căutarea lui Făt Frumos. Cum a devenit viral mesajul unei românce în Marea Britanie