Concertul memorabil al lui Paul McCartney

Concertul memorabil al lui Paul McCartney

HBO prezintă imagini din cele trei concerte din 2009, de la New York. Cele mai bune momente ale Beatles-ului sunt difuzate într-o oră de muzică.

Concertele, puse cap la cap într-un spectacol coerent de către regizorul Paul Becher, colaborator fidel al lui Paul McCartney, au avut loc pe stadionul Citi Field. Fiecare dintre cele trei concerte a reuşit să strângă un public de 100.000 de oameni. HBO prezintă astăzi, de la ora 13.25, momentele cele mai bune ale unui sacru al muzicii, printre care piese de la Beatles, Wings, trupa pe care Paul McCartney a înfiinţat-o după despărţirea de Beatles, dar şi din cariera sa solo.

Seria de concerte "Good Evening New York City!" ("Bună seara, New York!") a făcut parte din turneul cântăreţului "SummerLive '09". Locaţia a avut o însemnătate specială pentru Sir McCartney din moment ce, în acelaşi loc, în 1965, Beatles a susţinut un concert care avea să fie cel care a deschis drumul marilor concerte moderne pe stadioane pentru formaţiile care au urmat.

Tot Paul McCartney a fost cel care, în 2008, a susţinut ultimul concert înainte ca stadionul original, numit atunci Shea, să fie dărâmat. Printre piesele cântate de fostul membru al trupei Beatles în cele trei concerte din 2009 se numără "Blackbird", "Band on the Run", "Let It Be", "Live and Let Die" sau "Hey Jude". DVD-ul care însoţeşte albumul live dublu are peste două ore şi jumătate din care postul de televiziune difuzează numai o oră.

Ne puteți urmări și pe Google News

Imagini filmate de oamenii din public

Regizorul Paul Becher a folosit 15 camere HD pentru a surprinde cele mai bune momente ale lui Paul McCartney. În plus, 75 de camere mici au fost înmânate oamenilor care au filmat din public prestaţia cântăreţului. Se spune că această serie de trei concerte, cu care Sir Paul McCartney a redeschis stadionul echipei de baseball Mets, Citi Field, constituie cel mai bun spectacol din cariera lui. Beatles- ul avea la momentul respectiv 67 de ani. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/1MVMkRZ_Ajc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>